Haberler

Aşçının Rezil Olduğu An! Yaptığı Kek Paramparça Oldu

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında her sabah ekrana gelen İyi Fikir programının aşçısı Muhittin Usta'nın yaptığı kek paramparça oldu. Ustanın güzel ama biraz daha dursun demesine rağmen sunucunun ısrarıyla pastayı fırından çıkardı. Üzerine jöle sürmek için hazırlık yapan aşçı ummadığı bir sonuçla karşılaştı. Kekin kalıp halinde çıkması için başka bir kaba aktarmak isteyen aşçı kekin paramparça olmasıyla kıpkırmızı oldu.

DURUMU TOPARLAMAYA ÇALIŞTI

Sunucu ise durumu toparlayabilmek için "Peki sıcak olduğu için böyle oldu. Siz daha fazla pişirin. Canlı yayın her şey olabilir. Hepimizin başına neler geliyor" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (40)

ÖzlemmobilWeb@haberler.com:

Hepsi sunucunun suçu bırakta adam bildiği gibi yapsın sana ne pişmiş diyon sanki bi ... anladığın var yemek yapmakdan, sadece yemesini biliosunuz, böyle insanları da rezil ediyosunuz. Bilmediğin ise Karışma. Bırak adam bildiği gibi yapsın.

25
2
yanıtYanıtla
Ustaya yazikmobilWeb@haberler.com:

izlemistim o programi,uyuz oluyorum o sunucu kadina..adam daha olmadi diyo,sunucu olmustur olmustur diyo..al sana sonuc..ustanin isine karisirsan boyle olur,sozde program sunuyo..yazik adami rezil etti

26
0
yanıtYanıtla
aslanmobilWeb@haberler.com:

Sunucu nun hatasi adam biraz daha pişsin dedi sunucu cikartirdi

21
1
yanıtYanıtla
Rukiye güvenMobil-ANDROID:

adam keki öyle görünce , kalp ten gidecek sandım nutku tutuldu

19
0
yanıtYanıtla
filozof Mobil-ANDROID:

aşçınin bi suçu yok. tamamen sunucunun hatası ..

19
0
yanıtYanıtla
ali beyMobil-ANDROID:

usta sen memleketi terk et ascilarin yuz karasi git santihede caljs

4
14
yanıtYanıtla
konyalimobilWeb@haberler.com:

Yazik oldu .. heralde civik pisirdi unu az katmis

16
0
yanıtYanıtla
gerçekler Mobil-ANDROID:

sunucunun acele etmesinden kaynaklı ama pişmemiş belli su gibi aktı valla

13
2
yanıtYanıtla
ZehraMobil-IOS:

Bence adamın bişey bildiği yok:)

3
10
yanıtYanıtla
rizamobilWeb@haberler.com:

Sunucu pişmiş pişmiş cikarin diyor adamin kabahati yok

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title