Haberler

Ressam Suna Tüfekçibaşı'nın Resim Sergisi Açıldı

Ressam Suna Tüfekçibaşı'nın "Dans edenler", "Uyumayanlar" ve "İstanbul" temalı resimlerinden oluşan sergisi Sanko Sanat Galerisinde açıldı.

Ressam Suna Tüfekçibaşı'nın "Dans edenler", "Uyumayanlar" ve "İstanbul" temalı resimlerinden oluşan sergisi Sanko Sanat Galerisinde açıldı.

Tüfekçibaşı'nın 24 eserinin yer aldığı serginin açılışına, Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve yatırımcı temsilcisi Taner Neng, Sanko Tekstil Yönetim Kurulu Asistanı Murat Köylüoğlu, Sanko Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyesi Aslı Özen ve sanatseverler katıldı.

Resim yapmanın gelişen ve değişen uzun bir süreç olduğunu belirten sanatçı Suna Tüfekçibaşı, Gaziantep'teki sergisinde üç farklı konuda resimlerini sergilediğini söyledi.

"Dans Edenler" serisindeki eserlerinde dansın ritmini ve hızını tuvale taşıdığını anlatan Tüfekçibaşı, "Uyuyamayanlar" serisinde yalnız bir kadının yatakta uyuyamamasını düşündüğünü ve figürde kendi tarzını oluşturmaya çalıştığını kaydetti.

Tüfekçibaşı, kendini her zaman daha iyi, daha farklı resimler yapmaya yönelttiğini ifade ederek Gaziantep'te ilk kez sergi açmaktan mutlu olduğunu vurguladı.

Sergi 31 Ekime kadar gezilebilecek. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep İstanbul Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title