Haberler

'Esra Erol'da Reddedilen Gelin Adayı Çileden Çıktı

Güncelleme:

Hakan Bey'in kararının "Hayır" olması üzerine gelin adayı Seba Hanım gururuna yediremeyip stüdyoyu terk etti. Bu olayın üzerine Hakan Bey de talibinin peşinden gitti.

Esra Erol'la programınıın ilginç anlar yaşandı. Programa İran'dan katılan ve herkesin beğeniyle takip ettiği, Seba Hanım, Hakan Bey'e aşkını ilan etmişti.

STÜDYOYU TERK ETTİ

Canlı yayındaki ilan-ı aşk üzerine Hakan Bey ile Seba Hanım stüdyo da karşı karşıya geldi. Hakan Bey'in kararının Hayır olması üzerine Seba Hanım gururuna yediremeyip stüdyoyu terk etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol İran Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

ikMobil-ANDROID:

islam kulturune hic yakismayan programlar. Bunlarin hepsi buyuk bir FITNEDIR. Allah beni ve benim dusunenleri korusun.

22
3
yanıtYanıtla
KayserliMobil-IOS:

Serefsizlik dizboyu zengin olacaksinda oraya evlenmeye gideceksin yerlerse

20
2
yanıtYanıtla
ali tatar:

hakan sen aynaya bakıyomusun.

14
7
yanıtYanıtla
c.cMobil-ANDROID:

bu hakan denilen adam hala evlenemedi ama meşhurda olamadı yazıklar olsun rezil herif

20
0
yanıtYanıtla
böyle:

Habere bak !!böyle tv lere yasak gelsin

18
2
yanıtYanıtla
EGOİSTLER SİZİ:

BU ADAM VE BUNUN GİBİ KENDİNİ BEYENMİŞ, EGOİST İNSANLAR BURAYA EVLENMEYE DEĞİLDE EGOLARINI TATMİN ETMEK İÇİN GELMİŞLER, BOŞUNA UĞRAŞMAYIN KİMSEYİ BEYENMEZ.

15
5
yanıtYanıtla
mahmut Hüdai arslan Mobil-ANDROID:

Bunun neresi son dakika

17
2
yanıtYanıtla
BirisiMobil-IOS:

Izlemeyin kaldirilsin ..bu kadar basit

17
0
yanıtYanıtla
silopimobilWeb@haberler.com:

O kadar gururu olsa oraya gitmezdi

15
1
yanıtYanıtla
harun:

o kadın sana bakarmı normalde belliki amacı başka sende kendini bişey zannetmişsin hemen

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title