Haberler

Reaksiyon Dizisine Damga Vuran İntikam Sahnesi

Güncelleme:

Star TV'nin iddialı dizilerinden 'Reaksiyon'un dün akşam yayınlanan bölümüne Deli İbrahim'in Yavuz Dayı için planladığı intikam sahnesi damga vurdu.

Star TV ekranlarında gündeme ilişkin konuları işleyen Reaksiyon dizisinin dün akşam yayınlanan 8. bölümüne Savcı Duygu'nun ölümü damga vurdu.

Hayatlarını ortaya koyarak tarihin akışını değiştirmeyi hedefleyen bir grup kişinin hikâyesinin anlatıldığı dizinin dün akşamki bölümünde Yavuz Dayı karakterinin yeğeni askeri savcı Duygu, intikam için Deli İbrahim tarafından kaçırıldı.

Canlı görüşme ile Dayı'nın ofisine bağlanan İbrahim, intikam planıyla ekran başındaki izleyiciyi şoke etti. Acı çektirmek için önce Dayı'nın eline bıçak saplamasını isteyen İbrahim, çektiği acıdan tatmin olmayınca Duygu'nun kafasına sıktı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Deli İbrahim Star Medya Haberler

500

Yorumlar (12)

muhammet:

son zamanların en güzel dizisi. umarım söylendiği gibi erken final yapmaz. . .

35
0
yanıtYanıtla
barboros:

son yılların en iyi dizisi. umarum uzun soluklu olur. . . dayı yeşile çok benziyor.

28
2
yanıtYanıtla
caqlaa:

izlenmesi qereken bir yapım kesinlikle tavsiye edilir kıymet bilmeyenlerde çok lazım deqildiniz oturun da saçma salak aşk dizileri izleyin. .

27
2
yanıtYanıtla
iyi uykular türkiyem:

Tiran Kurtlar Vadisini neden aldı? Neden tüm medyayı satın aldı? Neden futbol takımlarını dizayna kalktı? Hepsi daha derin uyumanız için birer basamak. Futbol ve Diziyle yapılan algı çalışmalarıyla uyutuluyoruz.

25
1
yanıtYanıtla
ccc:

son zamanların en güzel dizisi

21
1
yanıtYanıtla
senegal profesörü:

en iyi yapım diyorsunuz ama yakında yayından kaldırılacak dizi bu ekstralar da son çırpınışları reytingler ölü çok dayanmaz 3-5 bölüm sonra biter :)

3
19
yanıtYanıtla
derinxxr:

number one reaksiyon >3 dayı-tekin-oğuz ve aşkım abbasımmmm :)

14
4
yanıtYanıtla
since1910:

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU kılasiği

15
2
yanıtYanıtla
yıldız:

toplumu neye alıştıyorsunuz intikam hırsı çocuklarımız hatta büyüklerimiz normalmiş eleştiri ve yorum yapıyorlar bu nasıl bir türkiye.

2
13
yanıtYanıtla
mac19:

Eline bıçak değilde, kılıç saplamış anlaşılan :) Çünkü masanın altına bakılırsa bıçak hem eli, hem masayı deliyor ama yinede baya bi uzun kısmı masadan çıkmış :)

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title