Haberler

Reaksiyon Dizisi Bitiyor Mu

Güncelleme:

Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı bu hafta kaybetti. Bu hafta beklenen etkiyi alamayan dizi reytinglerde gerilere düştü. Dizinin ratinglerde 16. sıraya düşmesi yayından kaldırılma olasılığını akıllara getirdi.

REAKSİYON'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

SERDAR'IN İTİRAFI OĞUZ'UN SONU MU

Oğuz kardeşi zannettiği Serdar'ı izbe bir mekâna götürür, kendisine yapılan ihanetinin nedenlerini sorgular. Fakat Serdar Oğuz ile aynı eğitimlerden geçmiş bir "Bordo Bereli" olduğundan kolay çözülecek gibi değildir. Oğuz'a ihanetinin nedeninin bizzat Oğuz'un kendisi olduğunu söyleyecektir. Şok olan Oğuz, Serdar'dan aldığı bilgilerle kendisini ölümle burun buruna getirecek tehlikeli bir maceranın içinde bulur. Serdar'ın Oğuz ve Tekin'in eline geçtiğini duyan Yavuz zıvanadan çıkacaktır. Onu Serdar'a götürecek her yolu deneyecek, karşısına çıkan her hedefi yok edecektir.

ZEYNEP İÇİN İNTİKAM VAKTİ Mİ

Doktor Zeynep, zamanında kendisine Oğuz'un ölüm haberini verecek kadar yakını olan Serdar'ın hain olduğunu öğrenmesiyle birlikte, onu kendi kucağında ölümle pençeleşirken bulacaktır. İntikam mı alacak yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden karşılaşacaktır.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serdar Oğuz İntikam Star Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (71)

Aaaa:

hiç güzel değil

27
8
yanıtYanıtla
ayhan:

mükemmel bir dizi gerçekleri anlatıyor kaldırılırsa yazık olur

28
4
yanıtYanıtla
ayyıldız:

süper Dizi Yaw KVP ile yarışır

4
28
yanıtYanıtla
reaksionix:

Erdal Beşikçioğlu gibi hollywood starlarına taş çıkaracak bir oyuncu (üstad) rol aldığı için kaldırılabilir. Dizinin reyting sıkıntısı olduğu pek inandırıcı gelmedi. Biz ailecek izliyoruz ve çokta başarılı bir dizi olarak görüyoruz. En azından film tadında biz dizi izliyoruz.

26
3
yanıtYanıtla
emre:

ulan adam gibi bir dizi izliyoruz onuda kaldırın hemen. tırtlar vadisine on basar. . .

22
6
yanıtYanıtla
aksiyon:

kurtlar vadisi saçmalıgından çok daha kaliteli kesinlikle yayında kalmalı. bölüm kaçırmadıgım tek dizi

16
12
yanıtYanıtla
ERSAN:

KANALI YANLIŞ SEÇMİŞ BENCE BAŞKA BİR KANALDA OLSA BELKİ İZLENEBİLİRDİ. BEN ŞAHSEN STAR VE ATV KANALLARRINI HİÇ İZLEMİYORUM

6
21
yanıtYanıtla
bahar:

yuh daha ne kadar oldu kı kaldırıyosunuz ben cok sevıyorum kaldırmayın ve İbrahim Çelikkol sen bir harikasin :)

21
5
yanıtYanıtla
lazkral:

arkadaşım kime ve neye göre reyting ölçüyosun gereğinden fazla izleniyor bence

24
1
yanıtYanıtla
Sezgin:

İzlediğim Tek Türk Dizisi bu bunu da kaldırırlarsa uzun bir süre daha Türkçe dizi izleyemeyeceğim sanırım

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title