Haberler

Prandelli'nin Yerine Hikmet Karaman Geliyor

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Anderlecht maçı sonrası Prandelli'yle yollarını ayırıp göreve Hikmet Karaman'ı getirecek.

Galatasaray'da teknik Direktör Prandelli'nin kaderi belli oldu. Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün iddiasına göre; Anderlecht maçı sonrası İtalyan teknik adamla yolları ayıracak olan Galatasaray yerine uzun süredir adı geçen Hikmet Karaman'ı getirecek.

KARAMAN, GALATASARAY'LA ANLAŞTI

Adı daha önce de Galatasaray'la anılan Hikmet Karaman, dönemin başkanı Ünal Aysal'la bir görüşme gerçekleştirmişti. Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbola daha fazla dayanamayan sarı-kırmızılı yönetim, Hikmet Karaman'la anlaşmaya vardı.

KARAMAN NE DEMİŞTİ ?

Karaman, Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve 1-1 biten Bursaspor-Fenerbahçe maçı sonrası gazetecilerin "Galatasaray'ın başına geçeceğinize dair iddialar var gündemde, bu konuda bir açıklama yapacak mısınız " şeklindeki sorusuna, "Bu konuda herhangi bir yorum yapmayacağı" şeklinde cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hikmet Karaman Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (62)

FATİHFB:

GALATASARAYIN HOCASI YA FATİH TERİMDİR YADA LUCESCU BEN Bİ FENERBAHÇELİ OLARAK BİLİYORUM SİZ HALA HİKMET MİKMET DİYOSUNUZ LUCESCU GELMEDEN BU İŞ DÜZELMEZ

57
5
yanıtYanıtla
PLATON:

beni yapın teknik direktör. duran top yan top , şut, çalım, ofsayt taktiği, penaltı, serbest vuruş, hepsini çalıştırırm. ilk 11 de sağlam çıkartırım takımıda iyi motive ederim. 1500 tl ye anlaşalım.

37
1
yanıtYanıtla
suskunMobil-IOS:

yilmaz vural derim baska bor sey demem

34
3
yanıtYanıtla
cr7:

madem her geleni gönderiyoruz. bide yılmaz vural hocayı deneyelim dmi ama

29
6
yanıtYanıtla
jerMobil-ANDROID:

Cincon kümeye :D : D : D hadi bakalım inşallah :D

8
24
yanıtYanıtla
akdeniz Mobil-ANDROID:

italyanlardan daha başarılı olacağı kesin

26
5
yanıtYanıtla
salim:

hem hikmet karaman hemde yılmaz vural prandelliden bin kat daha iyi futboldan anlıyor bence. ama illa yabancı hayranlığı olacak yurdum yönetimine. prandellinin yaptıklarını türkün biri yapsaydı oooohhhhoooo. . . .

25
2
yanıtYanıtla
Hakki:

Ey koca klübün kaldığı adamlara bak , VAH CİNCON VAH

7
18
yanıtYanıtla
KIZIL EJDER:

gelenden gidenden gol iyiyorlar bakalım yeni hoca kaç tane iyecek gol den kastim

8
15
yanıtYanıtla
Mert özerMobil-IOS:

Bir kerede şu adamlara şans verin...

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title