Haberler

Prandelli: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi Değil Süper Lig

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 4-0 kaybettikleri Borussia Dortmund maçından sonra, "Hedefimiz 4. yıldız, lige daha çok önem veriyoruz." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Dortmund mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, hedeflerinin Devler Ligi değil, 4. yıldız olduğunu vurgularken, Olcan, Bruma ve Veysel Sarı'yı neden oynatmadığını da açıkladı.

İŞTE PRANDELLI'NİN SÖZLERİ...

"Güçlü bir takıma karşı oynadık. İyi koşan, komple birlikte oynayan bir takım. Uzun yıllardır birlikteler, Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir takım bu. Bizim gelişmemiz, her zaman daha iyi olmamız gerekiyor. Hedefimiz her zaman lig."

OLCAN, BRUMA, VEYSEL NEDEN YOK?

"Değişiklikler olunca, bazı dışarıda kalan oyuncular olunca dışarıda olan oyuncular iyi gözükür. Bruma milli takımdan döndüğünde yüzde yüz değildi, bir sakatlığı vardı. Daha gelişmesini ve takım için oynayan bir oyuncu olmasını istiyorum. Olcan ise Fenerbahçe maçında dişlerini sıkarak oynadı. Bir sakatlığı vardı. Veysel'i ise dinlendirmek istedim. Alçakgönüllü, herkes için koşan bir oyuncu. Olcan'ı, lige daha önem verdiğim için lige de bırakmak istedim."

"DEVLER LİGİ'NDE RAKİPLER GÜÇLÜ"

"Adım adım ilerlememiz gereken bir süreç bu. Beni buraya getirmelerinin sebebi 4. yıldız. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü takımlar var, daha güçlü oluyorlar. Hedefimiz şampiyonluk, o yola doğru ilerlememiz gerekiyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Bruma Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Kenan:

gs yi bitirdi italyan hocalar

11
1
yanıtYanıtla
meloo:

prandelli istifa. . . fb maçında da seni sneijder kurtardı zaten git bu takımdan yeter artık

9
1
yanıtYanıtla
izmirli:

dua et sen fener maçını aldın yoksa taş atarlardı sana

5
1
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Ha söyle. . . Heddinizi bileceksiniz. . . Türk Futbolunun Avrupa ve Dünya capinda ISI yok kardesim. Prandelli anlamis ve hefefimiz Süper Lig diyor. Siz aranizda kumda oynayin. Ama bu hem Galata, Fener , Milli Takim vs vs hepsi icin gecerli. Adamlarin yenme istegi yok. . yenme hirsi yok. . . MILLET olarak Beraberligi kaybetmissiniz. . . . Ülke icinde birbirinizi yiyorsunuz. . vs. . vs. . . Yazik bu Ülkeye. . . hemde cok

3
0
yanıtYanıtla
conan:

pardellı sen turkıyede yapamazın bır an oce gonderın ıtalyanlar uymuyor daha anlamadınızmı yılmaz vuralı getırınde gorun

2
1
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Bir ekleme yapayim. . . . Bu skor bir de Dortmuntun su an Alman Liginde formunda olmadan aldi. Anliyacaginiz bir de formunda olsalar bizimkileri EZER gecerlerdi. . . Hüzün verici. . . . Futbol sever bir Ülke bukadar kötü Futbol mu oynar. . Islanda. . . Letonya. . . Bunlarin Milli Takimlari oldugunu bilmezdik. . . NEyse. . . . Youtube falan kapitalacagina Türkfutbolu Avrupa ve Dünya sahalarindan men edilmeli. Bi gururumuz kaldi onu da böyle ayaklar altina aldirmayin bes para etmez Adamlar yüzünden. .

3
0
yanıtYanıtla
ERKAN:

ZAMANINDA BEŞİKTAŞ VE FENERLE ÇOK DALGA GEÇTİNİZ SİZ HALA ANNENİZİN LİGİNDEMİ OYNUYORSUNUZ DİYE ETME BULMA DÜNYASI BÜYÜK LAF KONUŞMA HADİ SENDE ANNENİN LİGİNE CİNCONLAR SİZİ

2
0
yanıtYanıtla
Dost:

Hevesimiz, ışığımız söndü. Al sen o 4. yıldızı annene armağan et.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title