Haberler

    Portekiz'in Geleceği Bruma

    Güncelleme:

    Fransız L'Equipe gazetesi, Galatasaraylı Bruma'yı Portekiz'in gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olarak gösterdi.

    “Portekiz’in geleceği” başlıklı haberde, 3 futbolcu tanıtılırken, Bruma’ya da yer verildi.

    William Carvalho ve Andre Santos ile birlikte vitrine çıkarılan sarı-kırmızılı futbolcu için, “U20 Dünya Kupası’nın 2. gol kralıydı. Prandelli ile Galatasaray’da formayı yakaladı. Geçen sezon geçirdiği ağır sakatlığa rağmen bugünkü görüntüsüyle milli takımda Nani’yi kesebilecek durumda” ifadeleri kullanıldı.

    L’Equipe’in yaptığı bu olumlu analize rağmen Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Bruma’yı, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Arnavutluk’la oynayacakları karşılaşmanın 24 kişilik kadrosundan çıkardı.

    Yeni sezona başarılı bir başlangıç yapan Bruma, Bursa deplasmanında Burak’a gol pası vermişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Andre Santos Portekiz Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title