Haberler

Polis, Sırp Taraftarın Katil Zanlısını Yakaladı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, G.Saray - Kızılyıldız maçında bıçaklanan Ivkovic'in katil zanlısını yakaladı. Saldırganın Türk vatandaşı ve Galatasaraylı olduğu ortaya çıktı.

THY Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz cuma günü oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi yaşanan olaylarda kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Sırp taraftar Marko Ivkovic'in katil zanlısı yakalandı. Zanlı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Galatasaray taraftarı.

SIRP TARAFTAR KALBİNDEN BIÇAKLANMIŞTI

THY Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz cuma günü oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi yaşanan olaylarda kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Sırp taraftar Marko Ivkovic'in katili bulundu.

ZANLI TÜRK VATANDAŞI VE GALATASARAYLI

Olayın ardından özel bir ekip kuran İstanbul Emniyet Müdürlüğü, aradan bir hafta bile geçmeden Ivkovic'in katil zanlısını yakalamayı başardı. Katil zanlısının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Galatasaray taraftarı olduğu bildirildi.

1 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Polis, Ivkovic'in bıçakla öldürülmesiyle ilgili 1 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylece, gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 6'ya yükseldi.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu devam eden 5 zanlının verdiği ifade doğrultusunda, İvkoviç'in bıçaklanması sırasında olay yerinde bulunduğu tespit edilen bir kişinin daha ismine ulaşıldı. Şüpheli akşam saatlerine doğru polis tarafından gözaltına alındı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Marko Ivkovic Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (45)

kadirmobilWeb@haberler.com:

Bir sırp için 100 polis 500 saatlik kamera kaydını inceleyip katilini üç günde yakalıyor.Ama diyarbakır da şehit edilen yasin börü ve arkadaşlarının katil zanlıları o kadar görüntüye rağmen iki aya yakın bir süredir yakalanamadı.bu ne yaman çelişki.

12
0
yanıtYanıtla
cengavermobilWeb@haberler.com:

evet ortada bir cinayet var ama bu nefsi müdafadır.Sırplar saldırgan bir tutum sergiledi olacağı buydu

7
5
yanıtYanıtla
antepli:

öldürülen türk olunca normal . gavur olunca ne kadar kıymetti

12
0
yanıtYanıtla
kadirMobil-ANDROID:

turkleri oldurselerdi odul werirlerdi. adamlar 22 yasindaki.turk.kizini oldurduler gecem hafta tecevuz etmek istersen kimsenin sesi cikmadi

11
0
yanıtYanıtla
znb:

Basın, emniyet her ne kadar sırplar saldırdı desede sonuç ortada. . . . . . . . Sıkıyorsa gidin sırbistana orada yapın pisliğinizi de erkek görsünler. . . . . . . .

2
7
yanıtYanıtla
oguz Mobil-ANDROID:

gs liler her tasin altindan cikarsiniz bunada yorum yapsaniz utaniyorsunuz deyilmi katiller

2
6
yanıtYanıtla
cengavermobilWeb@haberler.com:

evet ortada bir cinayet var ama bu nefsi müdafadır.Sırplar saldırgan bir tutum sergiledi olacağı buydu

5
3
yanıtYanıtla
HAKKI:

MUEBBET VERİN ŞEREFSİZE

3
5
yanıtYanıtla
kapkara:

lanet olsun böyle taraftara. . böyle sporada

6
0
yanıtYanıtla
yalaka devlet kul polis:

kafirlere gösterdiğiniz ilginin 1000/1 rini Türke gösterin

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title