Haberler

Polis Deniz Seki'nin Evine Baskın Yaptı

Güncelleme:

Firari şarkıcı Deniz Seki'nin Tuzla'da bir villada kaldığını site sakinleri doğruladı. Bunun üzerine polisler eve baskın yaptı; ancak Seki'ye ulaşamadı.

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki'nin Tuzla'da bir villada kaldığı haberi üzerine polis harekete geçti. Ev sahibi Bülent E. ile görüşen polis, villada arama yaptı ancak Seki'nin evde olmadığı belirlendi. Ancak site sakinleri haberin doğru olduğunu, Seki'nin uzun süredir sitede kaldığını iddia etti.

"UZUN ZAMANDIR BU SİTEDE KALIYOR"

Adını vermek istemeyen bir site sakini Seki'nin uzun zamandır Gülistan Sitesi'nde kaldığını iddia ederek, "Zaman zaman başörtüsü ve güneş gözlüğü ile evden ayrılırken gördüm. Sitede samimi oldukları bir avukat var onun evinde de saklanıyor olabilir" dedi.

Bir başka site sakini ise şöyle konuştu, "Çocuklarım söylemişti ama inanmamıştım. Sonra kendim de gördüm. Çok kilo almıştı."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Deniz Seki Tuzla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

hasan:

Reza dışarı da Deniz Sekinin peşine düştüler. Yazıklar olsun böyle memlekete, Hırsızın hiç mi suçu yok be

43
5
yanıtYanıtla
vatandas:

gördüm diyenlerin hepsini alin seki nin yerine, suca ortaklik yatakcilik falan falan. .

38
5
yanıtYanıtla
AYKAN FINDIKCIYAN:

TÜRKİYE''NİN EN BÜYÜK SUÇLUSU O YA, POLİS PEŞİNİ BIRAKMAZ.

32
6
yanıtYanıtla
nevin:

eee haberi manşet yaparsanız bunlarda salak değil hemen yer değiştirdiler her önünüze gelen haberi servis edeceğinize önce ilgili makamlara bilgi verin sonra servis edin siz görsel medya ve yazılı basın olarak bu konuda çok hatalı davranışlarınız var işiniz gücünüz bomba patlatmak arada birde adalete yardımcı olun sizin yüzünüzden bu kadın kaçarda kaçar en az onun kadar suçlusunuz bu durumda

31
1
yanıtYanıtla
merve:

ulaşamazlar tabii polisten önce gazeteciler hatta türkiye haber alıyor. saçmalığa bakın Allah aşkına ya bi kadını yakalayamayan ülkeme ne desem ki?

18
11
yanıtYanıtla
asayiş:

bu kadını tez vakit yakalasınlarda bir torbacı daha ceza evini boylasın . . .

3
2
yanıtYanıtla
FATOŞ:

Eyvah Deniz, Yaşasın polis. . .

1
2
yanıtYanıtla
adilhan:

şimdi bu kadın kaçıyor ya cezası artıyor mu?

2
0
yanıtYanıtla
musto:

kari kendi evinde kaliyor, orayi aramak kimsenin aklina gelmiyor, komedi gib8i yaaa. . .

1
0
yanıtYanıtla
musti musti:

yazıklar olsun. kck lılar dışarda hırsızlar dışarda. hemde özel afla. adaletin saçmalığından dolayı bir sürü insan firarda. cezaevlerinde 163 bin insan var. yahu şu denetimliyi 3 yıl yapın bir sürü insan hem firardan döner hem içerden çıkar. bunu görmeyen nasıl politikacı olur.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title