Haberler

PKK Yandaşlarına Şafak Operasyonu

Güncelleme:

Adana'da Kobani'yi bahane ederek korsan gösteri yapıp, polise taş, havai fişek ve molotof kokteyli ile saldıran terör örgütü PKK yandaşlarına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kobani'yi bahane ederek sokakları ateşe veren, araçları yakan, polise taş, molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldıran terör örgütü PKK yandaşlarına yönelik şafak vakti operasyon başlattı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Barbaros, Yenibey, Hürriyet, Denizli, Gürselpaşa, Mithatpaşa, Şakirpaşa, Ova, Onur ve Uçak Mahallelerinde yaklaşık 40 noktaya eş zamanlı olarak girildi. Özel harekat polisinin koç boynuzu ile kırdığı kapılardan içeri girilerek evlerde arama yapıldı.
EVLER CEPHANELİK GİBİ

Evlerde yapılan aramalarda tabanca ve pompalı tüfekler ele geçirildi. Bir evde yapılan aramada 3 tabanca, bir sallama diye tabir edilen bıçak ve bir pompalı tüfek çıkması polisi bile şaşırttı. Polisin diğer evlerde yaptığı aramalarda da 15'ten fazla pompalı tüfek ve tabanca ele geçirildi. Operasyon hala devem ederken, 30'dan fazla kişi de gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Türk Vatandaş:

Derhal Ülkeye çok sayıda cezaevi yapılmalı ve bu insanlar terör suçu ile cezalandırılmalı.

30
6
yanıtYanıtla
milliyetci:

pkk ve kurtlerden nefret ediyorum bir ermeni olarak sizin yaptiginiz bir kendi halkina soykirimdir

23
2
yanıtYanıtla
orcun:

ben demiştim polis bunları hepsini fişliyor oyle bu işler kolay değil içerde vısıklatıyorlardır çogunu

19
5
yanıtYanıtla
CELAL:

Sırf Adanaya değil İzmire neden Müdahale edilmiyor? İzmir Menemen Asarlık buraya Operasyon yapın, Kadifekale buraya operasyon yapın neler çıkar neler kimbilir.

15
2
yanıtYanıtla
tc:

tsk ler kardesim . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title