Haberler

PKK, 'Eylemsizlik' Kararına Uymayanları Ajan İlan Etme Kararı Aldı

Güncelleme:

PKK'nın gençlik yapılanması, halk otobüslerini yakma, kepenk kapattırma eylemlerine son verme kararı alırken, uymayanların "ajan" olarak değerlendirileceğini duyurdu.

PKK'nin gençlik yapılanması Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi'nin de içinde yer aldığı Komalên Ciwan (Gençlik Topluluğu), 21-24 Kasım tarihleri arasında Kandil'de yaptığı toplantıda, eylem biçimlerinde değişikliğe gitme kararı aldı.

Alınan kararda, kitlesel eylemlerde yüz kapatma, kitlenin içerisinden provokasyon girişiminde bulunma, halkın malına ve canına zarar verme, halk otobüslerini yakma, her eylemde kepenk kapattırma gibi eylem tarzlarının reddedildiği açıklandı.

"AJAN OLARAK DEĞERLENDİRİLECEK"

Açıklamada "Bu tür girişimlerde bulunanların sömürgeci güçlerin ajanları olarak değerlendirileceği" de belirtildi.

Fırat Haber Ajansı'nda (ANF) yer alan açıklamada, gençliğin, Abdullah Öcalan'ın sürdürdüğü sürece göre kendini konumlandıracağı, kendini yürütülecek her türlü sürece hazır hale getireceği belirtildi.

HÜKÜMET, KAMU DÜZENİNİN SAĞLANMASINI İSTİYOR

6-8 Ekim'de yaşanan Kobani eylemleriyle kesintiye uğrayan "çözüm süreci" yeniden normal seyrine dönerken, en çok tartışılan konuların başında "mutlak eylemsizlik" geliyordu.

Hükümet, "Kamu düzeninin sağlanması" konusunda taviz vermeyeceğini belirterek, örgütten "mutlak eylemsizlik" istiyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kandil Dağı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (77)

elem:

allah hepinizin belasını versin . biraz evcilleşin artık

25
25
yanıtYanıtla
akilmobilWeb@haberler.com:

Ajan ilan etmek falan fasarya Uyuşturucu baronlogu bırakılacak mi

13
26
yanıtYanıtla
35:

hepinizinboynu altında kalsın ellerinizdeki kanla yaşamayı seçen siz idamlıklar sonunuz yine idam sehpası olacak

11
27
yanıtYanıtla
bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Ajan ilan edilmesine gerek yok ki hepsi abd ve İsrail ajanı

23
15
yanıtYanıtla
AFYONLU:

KİMSE BANA BEBEK KATİLLERİNİ . ŞEHİTLERİMİN KATİLLERİNİ MASUM GÖSTERMEYEKALKMASIN

17
17
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Pislikler katiller ahlaksız soysuzlar. Ne yaparsanız yapın günü geldiğinde hesap vereceksiniz yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksini. Siz ve size destek beren herkes hesap verecek bedel ödeyecek

10
19
yanıtYanıtla
39 TRAKYALI:

yalancıyı dilenci kovalasın

12
12
yanıtYanıtla
kültiginmobilWeb@haberler.com:

sizin gibi yaratiklar in sonu cehennem

13
11
yanıtYanıtla
benmasum:

gündemi biraz takip edenler hiç şaşırmadı çünkü hükümetin çıkaracağı yasadan önce sempati kazanmak amaçları.

14
9
yanıtYanıtla
Bazid Celali Mobil-IOS:

Vay,vay.... Tiyatroya bak üç Yıldır çok profesyonel oynuyorlar.. Apo,önce Türk MİT ile sonra süriye istihbaratı daha sonra İran Muhafız (istihbaratı) ile Türkiye geldikten sonra adadaki Ergenekoncu komutanlarla,şimdide AKP ile İslam bayrağı Altın'da tiyatro oynuyorlar inanki bu oyuncular beş numara;)))

7
15
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title