Haberler

PKK, Siirt'te Köy Okulunu Basıp Bayrak Yaktı

Güncelleme:

Bir grup PKK'lı, Siirt'in Doluharman Köyü İlköğretim okuluna bugün saat 22:30 sularında baskın düzenledi.

PKK'lılar, okuldaki Türk bayrağını indirerek yaktıktan sonra öğretmenler odasına Molotof kokteyli atarak binayı ateşe verdi.

Gelen ilk bilgilere göre, okul kullanılmaz hale geldi ve eğitim öğretime bir süre ara verileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Siirt Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

HEZAX:

KIM INDIRMISE ELLERI DERT GÖRMESIN O BEZ PARCASI ISIDLILER INDIRINCE TEK BIRITEN CAKALDAN SES CIKMAZ AMA KÜRDÜN ELI DEGSE KIYAMETI KOPARIRLAR AMA APTALLAR BILMIYORKI O BEZ PARCASI O TPORAKLARA AIT DEGILDIR OLMAYACAKTA TÜRKLER ALSIN BISANS TOPRAGI OLAN ISTANBULA ASIN O KADAR

629
18
yanıtYanıtla
burak yılmaz:

senin gücün yetmez kanı bozuk

yanıt0
yanıt0
Yazık:

Kışkırmayın kışkırtılıyorsunuz Kardeşler(Türk Kürt). Bu bayrak inerse hepimizi indirirler o kışkırtanlar. Onu bekliyorlar.

yanıt0
yanıt0
GÖKTÜRK:

ulan körkak kırolar gücünüz okulu ateşe verip kaçmaya yetiyor. adamsanız cesaretiniz varsa işid karşı savaşın. kaleşlerle dağlarda eşkiyalık yapmayın.

11
503
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

BU BAYRAK YAKMA HABERLERİNİ DUYUNCA İŞİDİ SEVİYORUM. . . DİNSİZİN HAKINDAN İMANSIZ GELİR.

52
149
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

İŞİDLE NE ALAKASI VAR GAYSERİLİ. İŞİD MASUM İNSANLARIN KAFALARINI KESİYOR. . . HERBİRİ YAKLAŞIK 67 BİN TL MAAŞ ALIYOR. BİLMİYORSAN ÖĞREN ARAŞTIR ÖZÜR DİLEYECEKSİN BU SÖZÜN İÇİN. TABİ DELİKANLIYSAN!

yanıt0
yanıt0
SELİM:

Konulardaki yorum ve beğenileri ciddiye almayın Akp pkklılar beraber ortak yazılara yorum ve beğeni yapıyorlar.

4
160
yanıtYanıtla
TRABZONLU61:

AKP PKK HDP her zaman eleledir bunu aklınızdan çıkarmayın şu akplilerde bir gram vatan sevdası varmı acaba? Allah Korkusu varmı acaba? Hiçmi içiniz sızlamıyor arkadaşlar ? Hiçmi Dokunmuyor sizlere bunlar? Bak Güzel kardeşim 2015''De eğer bu akp tekrar iktidar olursa olacakları sayayım, O Haini çıkartacaklar, Türk kelimesini anayasadan kaldıracaklar, Pkkyı meşrulaştıracaklar Halen uyuduğunuz uykunuzdan uyanmama peşindesiniz

10
150
yanıtYanıtla
Kesele Sunu Abi:

Olayi biraz sogukkanli arastirmak lazim-Bu Teröristler, yolgecen hani olan ''Komsulardan mi girdi''-Yoksam senelerden beri Acilimdan bahseden, ''bizim dogulu Vatandaslarimiz mi? Sinirlari korumakta cok Hata ettik! Senelerden beri bizim Bayragimiza Tahammül edemeyenler: Bizim Vatandas Olamaz!

7
142
yanıtYanıtla
RECEP01:

Bu yaşanılan rezaletler çözüm süreci denilen aslında pkk ve öcalan''ı legalize etme süreciyle başladı. Şu anda güney doğu anadolu''da devlet fiilen yok. Ciddi bir sansür olduğu için o bölgede neler yaşandığı tam olarak öğrenilemiyor. Ama bölgede görev yapan kişilerin aktardıklarına göre pkk''nın görevlendirdiği kişilerden geçmeden hiçbir resmi iş yürümüyor. Örgüt vergi toplamak dahil her şeyi yapıyor. Bunu kaymakamı, valisi, emniyeti kabullenmiş durumda. Buna itiraz eden devlet görevlileri akp hükümeti tarafından hemen pasifize edilip, merkeze alınıyor. Eğer bu politika biraz daha sürerse batı tarafından dayatılacak bir referanduma kimse hayır diyemeyecek. Adım adım bu strateji hayata geçiriliyor akp hükümeti tarafından.

20
110
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title