Haberler

Piyanist Fazıl Say'a Köy Yumurtası Hediye Edildi

Antalya'da "İlk Şarkılar" isimli konseri için sahnede hazırlık yapan Piyanist Fazıl Say'a bir sepet köy yumurtası hediye edildi. Hediye karşısında şaşıran Say, hediyeyi veren 65 yaşındaki Münevver Ercan ile piyano başına geçerek piyano çaldı. Münevver Ercan, "Tanışmamız daha iyi oldu. Heyecanlandım. Fazıl Say'a köy yumurtası hediye ettim. Sabah yumurtladı tavuklar, aldım geldim" dedi.

Antalya'da Nazım Hikmet, Metin Altıok, Cemal Süreya, Ömer Hayyam, Can Yücel, Orhan Veli gibi şairlerin şiirlerini besteleyerek oluşturduğu 'İlk Şarkılar' isimli konseri için hazırlık yapan ünlü Piyanist Fazıl Say'a 65 yaşındaki bir hayranı tarafından sürpriz yapıldı. Antalya'nın Elmalı ilçesinden saz çalan 13 yaşındaki torunu Münevver Ercan ve köylerinde bulunan Durmuş Yener Ortaokulu Müzik Öğretmeni Emre Dayıoğlu ile birlikte konsere gelen Münevver Ercan, konser öncesi Say'a içerisinde 10 yumurta bulunan sepeti hediye etti.

"TEYZEMİ BEN FACEBOOK'TAN TANIYORUM"

Hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Say, çok mutlu olduğunu belirtti. 65 yaşındaki müzik tutkunu Ercan'ı tanıdığını ifade eden Fazıl Say, "Teyzemizi ben tanıyorum. Facebook'tan tanıyorum. Müziğe olan bu ilgisi hepimizi sevindiriyor. Örnek bir davranış" dedi.

Fazıl Say'ı internetten izlediğini, ilk defa canlı tanışma fırsatı bulduğunu belirten Münevver Ercan ise, torunu için geldiğini söyledi. Torununun bir meslek sahibi olmasını ve müziğe olan ilgisini daha çok arttırmak için böyle davrandığını da aktaran Ercan, Say'ı ilk gördüğünde çok heyecanlandığını belirtti.

Fazıl Say'ın "Beethoven'ı tanıyor musun?" sorusuna Ercan, "Beethoven'i biliyorum. Kitabını okuyorum" karşılığını verdi. Torununun da saz çaldığını belirten Ercan, "Torunum saz çalıyor. Bir meslek sahibi olsun teşvik etmek için getirdim. Tanışmamız daha iyi oldu. Heyecanlandım. Fazıl Say'a köy yumurtası hediye ettim. Sabah yumurtladı tavuklar, aldım geldim" dedi.

Daha sonra Fazıl Say, Münevver Ercan'ın elinden tutup piyanonun başına geçerek birlikte piyano çaldı.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Antalya Senfoni Orkestrası, Kemane Sanatçısı Uğur Önür gibi ünlü sanatçıların etkinliklerine katılan Münevver Ercan'ın köylerinde konser veren Antalya Senfoni Orkestrası'nın bir eserini de yönettiği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazıl Say Piyanist Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (2)

serap:

nekadar önemeli bi haberrrrrrrr

1
0
yanıtYanıtla
mustafa:

yumurtanın sarısı yere düştü yarısı sarısında fayda yok gözlerimde uyku yok:)))))))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title