Haberler

Pınar Selek İçin Beraat Kararı

Güncelleme:

7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı Mısır Çarşısı patlamasıyla ilgili devam eden davada karar çıktı.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi, Mısır Çarşısı'nda 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin 16 yıldır devam eden davada sanık Pınar Selek'in beraatine karar verdi.

Pınar Selek, kararın hemen ardından Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Bu, Türkiye'de hukuk devleti olduğunu göstermiyor tabii. Şu anda gazeteciler ve birçok insan yargılanıyor." dedi.

"UMARIM SAVCI İTİRAZ ETMEZ"

16 yıllık yargılama sürecinde, hakkındaki beraat kararı üç kez bozulan Selek, "Umarım savcı itiraz etmez ve 16 yıllık (süreç) tekrar devam etmez." şeklinde konuştu.

"NASIL ÇIĞLIK ATTIĞIMI GÖRDÜNÜZ"

Kararın detayları tam olarak belli olunca konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini ifade eden Selek, yaşadığı sevinci ise "Nasıl çığlık attığımı gördünüz." ifadeleriyle anlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cihan Haber Ajansı Pınar Selek İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

Insan:

En sonunda hak yerini buldu. 16 yil, dile kolay. . . 16 yildir cektirdiniz bu kadina. Allahinizdan bulun insallah

13
10
yanıtYanıtla
çetovalı:

ölenler ne olacak şimdi bu onları öldürüp beraat etti sizde dogru karar diyonuz tüh sizin insanlığınıza gerçi tererüstten insanmı olur

5
4
yanıtYanıtla
musa dunya:

bu ne yaa 10 senedir suçlumu sucsuzmu yetmezmi bıktık artık bunlardan

9
0
yanıtYanıtla
ali olgun:

teröriste af olmaz hemde katil birisine hiç af olmaz bombacı katil .

4
3
yanıtYanıtla
CESİ:

Şimdi insanları bombalayıp öldürdükten sonra yargıdan nasıl kurtulunur diye bir kitap yazar herhalde. Sonrasında da yanına aldığı eski tüfek kominist ve pkk lılarla boy boy resim çektirip havasını atar. 2015 seçimlerinde TBMM de vekildir artık.

4
1
yanıtYanıtla
kapkara:

sen zaten Türk milletinin gözünde hala teröristsin bu leke senin alnına kazınmıştır . .

0
0
yanıtYanıtla
kapkara:

Seni hiç bir şey aklamaz sen pılını pırtını topla bir an önce bu ülkeyi terket. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title