Haberler

Petrol Fiyatları 4 Yılın Dibinde

Güncelleme:

OPEC'in petrol üretimini kısmama kararını almasının ardından petrolün varil fiyatı 74 dolar seviyesine inerek Eylül 2010'dan bu yana en düşük seviyesini gördü.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) kritik toplantısı Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleşti.

KARAR VERİLDİ

Suudi Arabistan Petrol Bakanı petrol üretiminin kısılmayacağını söyledi. Buna göre, OPEC günlük 30 milyon varil olan petrol üretiminde değişikliğe gitmedi.

KARAR SONRASI PETROL FİYATLARI DÜŞTÜ

Karar sonrasında Brent petrolün petrolün varil fiyatı 74.75 dolar seviyesine inerek Eylül 2010'dan bu yana en düşük seviyesini gördü.

DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Petroldeki düşüş sürüyor. Uluslararası piyasalarda Brent petrolün fiyatı Haziran ayındaki zirvelerinden bu yana yüzde 30 değer kaybetti. Haziran ortasında petrol fiyatları 115 dolar seviyesindeydi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Suudi Arabistan Avusturya Viyana Eylül Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (51)

dost seyhanMobil-ANDROID:

Tüm dünya ülkelerinde pompaya %27.5 yansıdı bizde sadece %7 geri kalan %20.5 kimlerin cebine giriyor? nasıl kaderci bir toplumuz Yarabbim?

14
0
yanıtYanıtla
çiftçi:

petrolun varil fiyatı 130 dolar olsa hemen yarın sabah benzin pompalarına yansır şimdi varil fiyatı 70 dolarlarda neden yansımıyor yansımaycak da ben çiftçiyim devlete çalışıyorum on bin tl mazot harcıyorum 6 bin tlsi sırf vergi yurt dışında ab ve abd ulkelerinde çiftçinin aldıgı mazottan kdv ötv alınmıyor bizim devlette tam tersi işine geldimi ab aldık bu yasayı abd den aldık bu kanunu derler yönünüzü yüz yıllar dır batıya çevirmişssiniz de çiftçinin hakkını neden vermiyorsunuz hak yiyorsunuz

11
1
yanıtYanıtla
ibrahim paşa:

Ey güzelim canım halkımız 2006 yılında petrol varil fiyatı 60dolar iken türkiyede ki litre fiyatı 2. 40kr idi, şimdi 78 dolar ve litre fiyatı 4. 50kr , Sizlere soruyorum cebinizden 10 alıp 1veren bu iktidara seçimlerde sandıkta Allah rızası için cevabını verin artık.

11
0
yanıtYanıtla
Sonuna kadar BeşiktaşMobil-IOS:

Pompa fiyatlarına yansımadığı sürece hiç bir anlamı yok...

10
1
yanıtYanıtla
the end:

TÜRKİYE UYUMAYA ALIŞTIRILDI HERŞEY NORMAL GELİYOR

10
0
yanıtYanıtla
tunakan:

Türk milletine kazık atıyorlar petrol fiyatları ile ilgili halk olarak eylem yapmalıyız yazık degilmi çoluk çocugumuzun hakkı rızkı olan litrede 1. 25 kr fazla veriyoruz.

9
1
yanıtYanıtla
BurakMobil-IOS:

Elle tutulur bir indirim yapilmadikca bos.10kurus 20kurusla bizi kandiriyosunuz

10
0
yanıtYanıtla
Başkent06Mobil-IOS:

AK SARAY ın parasını ödüyoruz ne indirimi !!!

8
1
yanıtYanıtla
hatic:

devletin halkını degil diger ırkları beslemesinden korumasından her aldıgımız ürünün yarıdan fazlasında vergi ödemekten bıktık önce kendi halkını kalkındır sonra suriyelimi alırsın ona buna şuna yardımmı edersin ne halt yersen ye

7
1
yanıtYanıtla
uyuyoruz:

4 YILIN DİBİNDE BİZDE GEÇEN AYIN FİYATINDAN KULLANIYORUZ birileri bizi uyutuyor galiba

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title