Haberler

Petrol Kararı Altını da Vurdu

Güncelleme:

Altın, petrolün 4 yılın en düşük seviyesinde gerilemesinin tüketici fiyatlarının düşeceği ve enflasyona karşı korumalı menkul değere talebin zayıflayacağı beklentilerini artırması ile düşüşü 3. güne taşıyarak bir ayın ilk haftalık kaybını kaydetmeye hazırlanıyor.

SPOT ALTIN GERİLEDİ

Spot altın yüzde 0.9 kadar gerileyerek ons başına 1,181.84 dolar olarak 20 Kasım'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü ve Singapur saati ile 12:01'de 1,183.03 dolardan işlem gördü. Altın bu hafta yüzde 1.6 gerileyerek 1,207.93 dolar ile 21 Kasım'da ulaştığı 3 haftanın en yüksek seviyesinden İsviçre altın oylaması öncesinde kayıpları genişletti.

ALTIN YILLIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GERİLEYEBİLİR

Altın, kısmı olarak enerji fiyatlarındaki düşüş ile enflasyonu canlandırmada başarısız olan Fed'in varlık alım programını sonlandırması nedeniyle ikinci yıllık düşüşü kaydetmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (10)

gerçekmobilWeb@haberler.com:

Peki nezaman pompa fiyatlarina yansıyacak bu dusus motorin benzin hic düşmüyor

10
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

O KADAR DÜŞÜYOR AMA FİYATLARDA DEĞİŞME YOK KİMSEDE TEPKI GOSTERMİYOR

9
1
yanıtYanıtla
memocan:

bir bilen varsa Allah Rızası için açıklasın. . petrol fiyatı düşüyorda benzin, mazot niye ucuzlamıyor??? Pomopa fiyatları Türkiyede domatese mi endexli arkadaş bu nedir ya

9
1
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

BİZİM GİBİ KOYUN MİLLET OLURSA, HERŞEY MÜSTEHAK. HİÇBİR ZAMMA TEPKİ GÖSTERMEYEN, BOYKOT EDECEĞİNE DAHA DA TÜKETEN MİLLETE BUNLAR AZ BİLE. .

6
1
yanıtYanıtla
bahoz:

Araba alacaktım pıyasa ucmus o yuzden almayı dusunmuyorum. . . bı kısı bana altınla araba fıyatının beraber dustugunu soyledı dogrumu bu ??

5
2
yanıtYanıtla
ahmet:

vatandaşı enayi yerine koyuyorlar günün siyasetcileri

2
2
yanıtYanıtla
SÜRMELİ:

ALTINLA ARABANIN DEGİL VERGİLERİN ARTMASIYLA ALAKASI VAR

2
0
yanıtYanıtla
kapkara:

külliyen zarar. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Lokman. ArizMobil-IOS:

Sabir Sabir. Allahim

0
1
yanıtYanıtla
ÖzkanMobil-IOS:

Ya arkadaşlar okadar çok şikayetçi iseniz ne öyle dilekçe ile şikayet eder gibi konuşuyorsunuz. Siz milleti örgütleyinde siz Çıkın sokaklara. Internet fenomeni gibi hava konuşmakla olmuyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title