Haberler

Peter Pan" ve "Sindirella" Buz Pistinde

Görüntü Dökümü : Peter Pan ve Sindirella Buz Dansı'ndan görüntüler Çocuk edebiyatının ünlü karakterlerinden "Peter Pan" ve "Sindirella" buz pistindeki dans gösterileriyle izleyiciyle buluşacak.

Görüntü Dökümü :

Peter Pan ve Sindirella Buz Dansı'ndan görüntüler Çocuk edebiyatının ünlü karakterlerinden "Peter Pan" ve "Sindirella" buz pistindeki dans gösterileriyle izleyiciyle buluşacak.

Renkli kostümleri ve değişik sahne dekorlarıyla dikkat çeken gösteriler, Peter Pan ve Sindirella'yı TİM Show Center'da yeni bir konseptle buz pistine taşıyacak.

Masal kahramanı Peter Pan ve arkadaşları gösteride, "Peter Pan Buzda Dans" gösterisi ile "Varolmayan Ülke"ye yolculuk yapacak.

Peter Pan, "Varolmayan Ülke" adındaki küçük bir adada, arkadaşı Tinker Bell ile birlikte diğer çocuklara uçmayı öğreten, maceracı ve büyümeyi reddeden bir çocuğu canlandırırken, Wendy, John ve Michael da bir gece Peter Pan ile birlikte uçarak "Varolmayan Ülke"ye doğru fantastik bir yolculuğa çıkar ve korsanların lideri kaptan Hook ile korkusuzca savaşır.

Çocukların ilgi gösterdiği büyülü hikayelerden biri olan "Sindirella" ise masalda olduğu gibi, üvey annesinin baloya gitmesine izin vermemesi üzerine yaşadığı macerayı konu ediniyor.

Buz patencilerini ve etkileyici müzikleri bir araya getiren "Peter Pan Buzda Dans"ve "Sindirella Buzda Dans" gösterileri 03-07 Şubat arasında TİM Show Center'da izlenebilir.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title