Haberler

Pervin Buldan'ın Fotoğraf İsyanı: O Benim Kızım Değil

Güncelleme:

HDP'li Buldan "İsviçre'de okuyan kızı eğleniyor" iddiasıyla paylaşılan fotoğraflarla ilgili, "Yeter ya! O benim kızım değil" diyerek tepki gösterdi.

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, sosyal medyada dolaşan ve kızına ait olduğu iddia edilen fotoğraflara tepki gösterdi.

"YETER YA!"

Twitter hesabından açıklama yapan Buldan, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla ilgili "Yeter ya. Günlerdir bu fotoğrafı paylaşanlara sesleniyorum. Fotoğraftaki kız benim kızım değil. Ayıptır ya ayıptır. Bu resmide kullananlara cevabım: Bunlardan hiçbiri benim çocuklarım değil. Yazık ya." şeklinde bir ifade kullandı.

İşte Buldan'ın paylaştığı o kareler;


Kaynak: Haberler.Com / Politika

Pervin Buldan Twitter İsviçre Politika Haberler

500

Yorumlar (141)

yok yok:

ah bi kızın geçse elime

59
96
yanıtYanıtla
Zaza Kürt Harzo:

Pervin BULDAN onurlu bir Kürt kadınıdır. Eli öpülesi bir ablamızdır anamızdır. Siz kendi vekillerinizle karıştırmayın biz onların ne bedeller ödediklerini iyi biliyoruz. İsveçte okusun İsrailde okusun . okusunda nerde okursa okusun. siz gidin gemicilerin ayakkabı kutularının hesabını sorun:))Siz Kürtlere dürüstlük ve Namusu öğretecek çapta bir millet değilsiniz. . . maalesef.

41
47
yanıtYanıtla
Kürt:

Size ne kardeşim????? Siz kendi çocuklarınıza bakın. . . Eğer kıza ise de helal olsun. . . o kadar olacak

17
49
yanıtYanıtla
dede:

Ben de kürdüm. Uygarlık nerede, biz nerede? Okulları yaktık, anaokullarında çocukların oyuncak bebeklerini yaktık. Yağmaladık, yıktık, parçaladık, hiçbirini onaylamıyorum. Kendi milletimden utanır oldum. Yalan mı?

48
18
yanıtYanıtla
atif:

sokaklara fakirlerin cocuklarini surun kendi cocuklariniz luks icinde yasasin sanki bilmiyoruz bunu pkk hdp''den otedir pkknin icinde kralar gibi yasiyanlarda var ama hep fakirin cocuklari daga cikartilir yada sokakta kulanilir yazik

56
5
yanıtYanıtla
rsmtncy:

pervinin ikinci eşide benim. Bendende 4 tane var. Gizliyor

45
16
yanıtYanıtla
anlayan anlar:

HAYATINIZ YALAN BIZIM KÜRT KANIYLA YIKANIYORSUN O SENIN KIZIN NE VAR BUNDA ACIKLASANA

38
22
yanıtYanıtla
köylü:

ULA BU HDP Lİ KARILARDA NE ÇİRKİN YA. . . .

38
18
yanıtYanıtla
atif:

kendi cocuklariniz yurtdisi tatiline giderken dogu''da millet sefilik icinde yasiyor ee herkes kendi cebini dusunuyor, pkknin asil liderleri yani bizim gormedigmiz insanlar luks icinde yasiyor cocuklari dunya turlarina gidiyor hdpnin alt tabakasi bunlarida biraz arastirsin

32
21
yanıtYanıtla
ismail duman:

pervin buldanın çocuğu olsa ne olur okumaya gitmiş çocuklar eğlenmesinmi isviçrede sadece omu okuyor halkçıyım devrimciyim diyen bürokratların çocukları nerede okuyorlar sanıyorsunuz parası varki okutuyor neticede millet vekili iyide maaş alıyor bunun neresi haber adamlar koluna 700 yüz milyarlık saat takıyor milleti hortumluyorlar siz onları haber yapın yalloşlar

36
17
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title