Haberler

Pegasus Merzifon Uçak Seferleri Başladı

Güncelleme:

İlk uçuş bu gün saat 15:55'de Sabiha Gökçen Havalimanından gerçekleştirildi.

Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği Başkanı Ahmet Ölçer G3 Girişimcilik Formunda görüştüğü Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'dan Merzifon'a uçuş talebinde bulunmuştu. Bunun üzerine Pegasus Havayolları Merzifon'a uçuşun değerlendirildiğini ve Çorum'a uyarlanmış saatlerde seferlerin başlayacağını açıklamıştı.

Pegasus Havayolları ile Merzifon- İstanbul seferleri bu gün saat 15.55'de Sabiha Gökçen Havalimanından Merzifon'a havalanan ilk uçakla başladı.

Pegasus Havayollarının ilk seferinde İstanbul'dan bilet alarak Merzifon'a uçan Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği Başkanı Ahmet Ölçer talebine kısa sürede olumlu yanıt veren Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'ya teşekkür etti.

Çorum'un önemli bir sorununun çözülmesine sağladığı katkıdan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Ölçer, ayrıca ilk uçuş seferinde yer almanın da mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Ölçer; "İstanbul'da düzenlenen G3 Girişimcilik Formunda Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile görüşme fırsatı buldum. Kendisine Çorum'a uyarlanmış saatlerde uçuşa ihtiyaç duyulduğunu anlattığımda not alarak gerekli çalışmaları yapacaklarını iletmişti. Bu gün ilk uçuşa katılmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım Pegasus Havayolları Çorum'un ihtiyacı olan diğer büyük merkezlere de kısa süre içerisinde uçuş başlatır" dedi.

Pegasus Havayolları ile Pazartesi-Perşembe-Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün Merzifon Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen havalimanı merkezli uçuş gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Merzifon Pegasus Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title