Haberler

Payas'taki Taşkında 8 Konut ve 1 Araç Hasar Gördü

Güncelleme:

Hatay'ın Payas ilçesinde geçen pazar günü sağanak yağmur sonrası dere yatağının taşması sonucu 8 konut ve 1 aracın hasar gördüğü bildirildi.

Hatay'ın Payas ilçesinde geçen pazar günü sağanak yağmur sonrası dere yatağının taşması sonucu 8 konut ve 1 aracın hasar gördüğü bildirildi.

Selden etkilenen mahalleleri ziyaret eden ve çalışmaları yakından inceleyen Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, ilçede 20 Temmuz Pazar gecesi yağan sağanak yağmur Sincan, Karbeyaz, Çağlalık, Kozludere mahallelerinde, yağmur sularının Kozludere dere yatağından taşması sonucu 8 konut ve 1 araç sel suları altında kalarak hasara neden olduğunu belirtti.

Kaymakam Demiröz, yaşanan doğal afet sonrası iş makineleri yardımıyla yol açma, patlayan içme su borularının yenilenmesi ve sular altında kalan evlerini boşaltılıp temizlenme çalışmalarının tamamladığını söyledi. Demiröz, "Hasar tespit çalışmaları İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü elemanlarınca yapılmaya başlandı, çalışmaların tamamlanmasının ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan vatandaşlarımız şartları ve hasar derecesine göre gidermeye gayret göstereceğiz" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Demiröz Sincan Payas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title