Haberler

Paü Hastanesi Çocuk ve Kadın Doğum Bölümleri Yeni Yerine Taşındı

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri'nin Doktorlar Caddesi'nde bulunan Çocuk Acil, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümleri, Pamukkale Üniversitesi'nin bulunduğu yeni yerine taşındı.24 saat hizmet verildiği...

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri'nin Doktorlar Caddesi'nde bulunan Çocuk Acil, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümleri, Pamukkale Üniversitesi'nin bulunduğu yeni yerine taşındı.

Çocuk Acil Kınıklı Plaza zemin katta bulunan acil servisin içinde

24 saat hizmet verildiği belirtilirken, Çocuk Cerrahisi,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kınıklı'da Mavi Bina ikinci katta, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Mavi Bina üçüncü katta hasta kabul etmeye başladığı kaydedildi.

Pamukkale Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, tüm hastaların TC kimlik numaralarının bulunduğu kimlik belgesi ile yeşil kartlı hastaların Devlet Hastanesi'nden alacakları sevk belgesi ile başvuruda bulunup, muayene olabilecekleri belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

tunzale kesrnovamobilWeb@haberler.com:

Herkes disine bakmasi sart hele ksdinolursa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title