Haberler

Partizan Beşiktaş Maçı Golleri (0-4) UEFA Kupası Özetleri

Güncelleme:

Partizan Beşiktaş maç özeti (0-4) UEFA kupası maçları dün gece oynandı. Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Beşiktaş'ın kazandığı UEFA kupası maçları ve gecenin tüm maçlarından özet görüntüler. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın UEFA kupası maçından goller ve mücadelenin detayları.

Partizan Beşiktaş maç özeti ve golleri. Trabzonspor Lokeren maçının özet görüntüleri ve gollerini izleyebileceğiniz ilgili bağlantılar, ayrıca UEFA kupasında gecenin tüm maçlarından skorlar ve özet görüntüler..

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü maç gününde temsilcimiz Beşiktaş, Sırp ekibi Partizan'a konuk oldu. Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maçı konuk ekip Beşiktaş 4-0 kazandı. Beşiktaş'a Sırbistan'da galibiyeti getiren golleri 18. dakikada muhteşem şutuyla Veli Kavlak, 45. dakikada Demba Ba, 52'de Oğuzhan Özyakup ve 54. dakikada Gökhan Töre attı.Beşiktaş bu sonuçla gruptaki puanını 5'e yükseltirken, Sırp ekibi Partizan 1 puanda kaldı. Bir sonraki maç gününde Beşiktaş, Partizan'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak.

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde de çok farklı. Sırbistan'ın kayıpsız lideri Partizan'a konuk olan Siyah-Beyazlılar, net bir skorla 4-0 kazandı. Kara Kartal'ı, C Grubu'nun birinci basamağına taşıyan golleri ilk yarıda Veli Kavlak ve Demba Ba, ikinci devrede Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre attı.

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, C Grubu'ndaki 3'üncü maçında, Partizan'ı deplasmanda 4-0 yendi. 5 puanla Tottenham'ın önünde koltuğa kurulan Kartal'ı galibiyete taşıyan golleri Veli Kavlak, Senegalli forvet Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre attı. Türkiye'de zirvede oturan Siyah-Beyazlılar, 8 haftası geride kalan Sırbistan Ligi'nin kayıpsız liderini, 6 Kasım'da ağırlayacak.

Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maçı konuk ekip Beşiktaş 4-0 kazandı.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Ankara'da 3-2 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasının kadrosunda üç değişikliğe gitti. O gün sakatlanan ve sağ diz iç yan bağlarında 2. derece yırtık belirlenen Serdar Kurtuluş'un yerine sağ bekte Necip'i görevlendirdi. Başkent'te Kerim Frei'in yerine ikinci yarıda şans yakalayan Oğuzhan, bu kez genç yeteneği kulübeye yolladı. Ersan Adem Gülüm, formasını Kolombiyalı Pedro Franco'ya kaptırdı. Mücadelenin ilk atağını ev sahibi geliştirdi. 2'de, Lazovic'in şutunda top üstten dışarıya gitti. Çimler üzerindeki su birikintileri hakimiyeti zorlaştırınca futbolcular kontrollü oyunu yeğledi. İlerleyen bölümde ağırlığını hissettiren Beşiktaş, 18'de golü buldu. Oğuzhan'ın pasında Veli, uzak mesafeden etkili vurdu; meşin yuvarlak sağ köşeden ağlarla buluştu.

Sırp Marko Nikoliç'in öğrencileri vakit geçtikçe baskı yapmaya çalıştı ama savunmamız yerleşti. 29'da Gökhan Töre'ye direk 'dur' dedi. 36'da Skuletic çevirdi, Pantic dokundu ama Tolga Zengin muhteşem kurtardı. 45'te Olcay'ın mükemmel asistinde sol çaprazındaki Demba Ba, kaleci Lukac'ı avladı. Partizan ikinci devre umutlanmak istedi fakat geride geçit vermedik. 52'de sol kanattaki Olcay, ceza alanındaki Gökhan'ı, o da Oğuzhan'ı düşündü. Gurbetçi yıldız, farkı 3'e çıkardı. İki dakika sonra savunma arkasına çok iyi sarkan Gökhan, tribünlerde oturan az sayıdaki, ekranları başındaki milyonlarca taraftarı coşturdu.

AVRUPA'DA TRABZONSPOR FIRTINASI

Trabzonspor Lokeren'i 2-0 yendi

UEFA Avrupa Ligi L Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Belçika temsilcisi Lokeren'i konuk eden Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle zafere ulaştı. Gruptan çıkma yolunda önemli avantaj elde eden Bordo-Mavililerin gollerini Yatabare ve Constant attı. Temsilcimiz, dördüncü maçını aynı rakiple 6 Kasım'da deplasmanda oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, 3. hafta maçında Belçika ekibi Lokeren'i 2-0 yendi. Galibiyeti getiren golleri Yatabare ve Constant kaydetti. Puanını 6 yapan Bordo-Mavililer, grupta Legia Varşova'nın ardından ikinci sıraya yükseldi. Varşova karşılaşmasında hakeme itirazdan dolayı aldığı cezası sebebiyle maçı tribünden izleyen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'u dün üç forvetle sahaya sürdü. Yatabare ve Cardozo'yu ileri ikilide oynatan Boşnak hoca, Majeed Waris'e görev verdi. Avrupa Ligi'ndeki bir önceki müsabakada elmacık kemiği kırılan Papadopoulos ise sahaya maskeyle çıktı. Şike ile alakalı pankartların süslediği tribünlerde yaklaşık 7 bin taraftarına karşı oynayan Trabzonspor, maça durgun başladı. İlk tehlikeli atağı ise Lokeren yakaladı. Galitsios'un serbest vuruşunda top barajdan döndü, sonrasında Fatih gole izin vermedi. 34'te Constant'ın mükemmel vuruşunu kaleci Barry köşeden çıkardı. Devre golsüz sona erdi.

Temsilcimiz, ikinci yarının başlama düdüğüyle birlikte Lokeren kalesine yüklendi. 54'te Yatabare köşe vuruşundan gelen topa mükemmel yükseldi ve meşin yuvarlağı kafayla filelerle buluşturdu: 1-0. Golden sonra oyunu kontrolüne alan Bordo-Mavililer, rakip atakları soğukkanlılıkla savuştururken ikinci sayısını aramaya başladı. 86'da Constant, Bosingwa'nın pasını çok iyi değerlendirip sağ köşeden durumu 2-0 yapıp takımını rahatlattı. Süper Lig'deki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu karşısında 3-1'le elde eden Trabzonspor, Avrupa'da da yoluna devam etti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Trabzonspor Beşiktaş Partizan Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title