Haberler

Parklarda Kış Öncesi Piknik Keyfi

Hafta sonunun sıcak geçmesini fırsat bilen Başkentliler, Büyükşehir Belediyesi’nin rekreasyon alanlarında piknik keyfi yaşadı.

Hafta sonunun sıcak geçmesini fırsat bilen Başkentliler, Büyükşehir Belediyesi'nin rekreasyon alanlarında piknik keyfi yaşadı.

Mogan Parkı tabiat güzelliği, güvenliği ve aile ortamı olması nedeniyle özellikle tercih eden Ankaralılar, yürüyüş yollarında temiz havayı soluyarak göl kenarında yürürken kimi Ankaralılar da oltalarıyla balık tuttu. Kadın, erkek, genç, çocuk her yaş grubundan insanların yer aldığı Mogan Park'ta kimi yaşlılar göl kenarındaki oturma gruplarında çaylarını yudumlarken, çocuklar da park içindeki çocuk parkında doyasıya eğlendi. Başkentlilerin yanı sıra Ankara dışından gelen ziyaretçiler de keyifli bir gün yaşadı. Orhan Gökçek, "Ankara'da misafiriz. İstanbul'dan geldik. Haymana'da akrabalarım var. Özellikle İstanbul trafiğinden sonra Ankara'da böyle bir ortam insana huzur veriyor. Başkentliler çok şanslı. Ankara'nın en güzel tarafı bu trafiği olmaması. Mogan Park'ta göl kenarında huzur içinde piknik yapmak ta güzel bir imkan" dedi.

Erdem Şahin ise, "Gölbaşı'nda Mogan Park'tan önce ailecek piknik yapacak ortam bulamıyorduk. Şimdi ise Mogan Park'a misafirlerimizi rahatlıkla ağırlayabiliyoruz" diye konuştu.

Her ay Mogan Park'a geldiklerini söyleyen Ertuğrul Aköz, "Keçiören'den ailecek her ay bir kez Mogan Park'a geliyoruz. Park yapılmadan önce içki içen berduşlardan buraya gelemiyorduk. Şimdi kışın bile ailecek gelip mangal yapıyoruz. Aile ortamı ve güvenli olması önemli. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title