Haberler

Özel Sporcular, Masa Tenisi Şampiyonasında Buluştu

Güncelleme:

Özel sporcular, Masa Tenisi Şampiyonası'nda buluştu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlediği Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası, 643 sporcunun katılımıyla Kemer İlçesi'nde yapılıyor.

Kemer Kapalı Spor Salonu'ndaki şampiyonanın ilk ayağında 24- 26 Mart tarihlerinde Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinin karşılaşmaları yapılıyor. İlk ayak karşılaşmalarına 82 spor kulübünden 79'u kadın 223 sporcu katılıyor. İkinci etapta ise 26- 28 Mart'ta Ege, Marmara, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden 420 sporcunun katılacağı yarışmalar yapılacak. Toplamda 7 bölgeyi kapsayan şampiyonada 1'inci olan takımlar Silivri'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

'ÇOCUKLARIN NELER YAPTIĞINI GÖSTERMEK İSTİYORUZ'

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, şunları söyledi

Yıllarca kapalı kapılar ardında kalan çocuklarımız artık spor sahalarında spor yapmaya başladı. Geçen hafta Antalya'da 1100 özel sporcunun katılımıyla yapılan organizasyonda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu rekor kırmıştır. Daha önceki yıllarda masa tenisi bölge şampiyonaları 150 veya 200 kişiyle yapılırken, şu anda 700 kişiyle büyük bir coşkuyla ülkemizin her tarafından gelen sporcularıyla antrenörleriyle iyi bir şampiyona yapılmaktadır. Biz artık kapalı kapılar ardında kalmayıp, spor sahalarında bu çocukların da neler yaptığını göstermek için bu şampiyonayı yapıyoruz.

Türkiye Şampiyonası'nın ardından milli takım oluşturulacağını vurgulayan Birol Aydın, Türkiye'yi Rio Olimpiyatları'nda en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Akdeniz Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title