Haberler

Üç Eşli Kocanın Buruk Sevgililer Günü

Güncelleme:

Adana'da evleri çıkan yangında kullanılamaz hale geldiği için çadırda yaşayan 3 eşli ve 7 çocuklu Adil Gök, Sevgililer Günü'ne buruk girdiklerini belirtti.

Adana'nın Kozan ilçesinde evleri çıkan yangında kullanılamaz hale gelince 7 çocuğu ve 3 eşiyle birlikte çadırda yaşayan Adil Gök, "Sevgililer Gününde eşlerime güzel hediyeler almak isterdim. Güzel bir evde oturtmak isterdim" diyerek çaresizliğini dile getirdi.

AYNI ÇADIRDA KALIYORLAR

Evleri yandıktan sonra aynı çadırda yaşam mücadelesi veren 3 eşli 7 çocuklu Adil Gök, Sevgililer Günü'ne buruk girdiğini belirterek "Sevgililer Gününde eşlerime güzel hediyeler almak isterdim. Onları güzel bir evde oturtmak isterdim ama imkanlar el vermeyince böyle bir yerde yaşıyoruz. Ufak bir çadırda oturuyoruz. Bu çadırda oturduğumuzu Sevgililer Günü'nde büyüklerimizin bilmelerini isteriz" dedi.

"EŞLERİMİN ÜÇÜ DE BENİM İÇİN AYNIDIR"

Üçüncü eşinin ilçeye gittiği için bugün yanlarında olmadığını belirten Gök, "Eşlerimin üçü de benim için aynıdır. Üçünün de birbirlerinden ayrısı gayrısı yok. Kardeş bacı gibiler. Hepsi bir kaptan yemek yerler" diye konuştu.

EŞLER BİRBİRİNDEN MEMNUN

Adil Gök'ün küçük eşi Fatma Kallıkçı ise "Kocamızı seviyoruz ve çok mutluyuz. Allah'a şükür biz yengelerimizle bir bacı gibiyiz. Hiçbir sorunumuz yok. Birbirimizi sayarız. Benim çocuğum onların çocuğu onların çocuğu ise benim çocuğumdur. Eşimizi çok seviyoruz. Biz çadırda yaşıyoruz. Eşimizle mutluyuz. Bizim için her gün Sevgililer Günü" dedi.

Adil Gök'ün büyük eşi Emine Gök de 3 eşli olmanın zor olduğunu belirterek, "Şuan evimiz yandı imkanımız yok. Bizler de beyimize hediye almak isterdik. Eşime, Sevgililer Günü eğer imkanım olsaydı bir ev ve eşya almak isterdik. Evimiz olmayınca hiçbir şey olmuyor" şeklinde konuştu.

"SEVGİLİLER GÜNÜNÜ ÇADIRDA KUTLUYORUZ"

Yanan evde konuşan Emine Gök ve Fatma Kallıkçı, "Sevgililer Gününü evimizde kutlamak istedik ama evimiz yandı. O yüzden Sevgililer Gününü çadırda kutluyoruz. Çadırda da olsa hayatımızdan memnunuz. Allah'a şükür. Sevgililer Gününü biz çadırda kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kozan Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

cenk:

EŞLERİMİN ÜÇÜ DE BENİM İÇİN AYNIDIR'' diyen serefsiz kendi kızlarından biride ücerkele yasara kabulenebilecekmi? utanmadan yardim istiyor igrencherif

28
5
yanıtYanıtla
Centre:

Hadith canim kadinlar memnunmus kulahima anlat adama bakin utanmadan yardim istiyor olur sen zevkindesin millette sana yardim edecek ne iyi uc kadin gucun yoktu uc tane niye aliyosun biraz palazlansin dorduncuyu arar git calis evin I al aglama koca Adam utan

22
8
yanıtYanıtla
TEZ KELLESİ KOPA:

ŞREFSİZ BİRDE DEVLETTEN PARA İSTİYOR HALKTAN YARDIM BEKLİYOR

19
3
yanıtYanıtla
.....:

bu da çok eşliliği normalleştirme süreci. . .

17
4
yanıtYanıtla
AHMETD:

sen önce karnını doyur ulan senin üç kadın neyine

16
4
yanıtYanıtla
Hadi de gitmobilWeb@haberler.com:

3 karı birden kullanıyo seni. Orta yer MALI. Pavyon gibi herif. Git pavyonda çalış para kazan bari. Maaaal

17
3
yanıtYanıtla
fbı:

bunlar kaçıncı yüzyıldan kalmışlar adamın evi yok ama üç eşi var ve buruk girmiş sevgililer gününe niye acaba bi üç tane daha olmadığı içinmi, vaybe.

19
1
yanıtYanıtla
nadide:

yuh artık amcam daha yokmuydu

16
3
yanıtYanıtla
OLAYIN,BASKA YÖNÜ,,,,?:

ISLAM, dinini gönderen, , YARATICIMIZ, olan ALLAHTIR, , , , insanlarin dünyada mutlu olmasini en fazla isteyen Allahtir, , dolyisiyla kadinlar yartilis itibariyle zayiftirlar, korunmaya muhtacdirlar, , onlari koruyacak olanlar erkeklerdir, , ama erkek dedigimiz adamin hali vakti yerinde olmasi ve cooook dürüst olmasi farzdir, , dürüst ve durumu müsait degilse, o zaman fazla kadinla evlenmeyecektir, , , kural budur. . .

13
5
yanıtYanıtla
Oooooo acıdım içim parçalandımobilWeb@haberler.com:

Nediyon laaan sen. Utanmaz arsız.Sapık bir hayat yaşan adama ve karılara acıyacak değil herhade. Allah belanı verir böylelerin zaten.Edep yahuu

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title