Haberler

Bursa'da Pıtbull Dehşeti Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Bursa'da Pitbull cinsi iki köpeğin bir adama saldırma anı kameralar tarafından görüntülendi. Ayağından yaralanan Yusuf Aydın hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da yaşanan Pitbull dehşeti kameralar tarafından görüntülendi. Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Y.Y., Pitbull cinsi iki köpeğine ayakkabı vererek oyun oynamalarını seyretmeye başladı. Daha sonra köpeklerin birbirine zarar verdiğini gören sahibi, ayakkabıyı alarak kavgayı ayırmak istedi. Peri ve Ateş'in ağzındaki ayakkabıyı almak hiç de kolay olmadı. Ağzındaki ayakkabıyı güçlükle bırakan köpeklerden biri kendisini izleyen komşuna yöneldi. Önce Ateş, ardından da Peri'nin ayağındaki ayakkabıya saldırmasıyla şoke olan Yusuf Aydın, neye uğradığını anlayamadı.

Komşu esnafın ayağını ısıran iki Pitbull, çevredekilerin çabasına rağmen Aydın'ın ayakkabısını bırakmadı. Vatandaşların uzaklaştırmaya çalıştıkları köpekler adamın ayağını ısırmaya devam etti. Uzun çabalar sonucu kontrol altına alınan köpekler, sahibi tarafından iş yerine sokuldu.

Aşırı kan kaybeden Aydın, oğlu tarafından hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tampon uygulanan 57 yaşındaki Yusuf Aydın, ambulansla Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu arada polis, köpeğin sahibi Y.Y.'nin ifadesine başvurdu. Ekip otosunda ifadesi alınan Y.Y., "Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim" dedi.

DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Hastanede 3 gün boyunca tedavi gören mağdur Yusuf Aydın, başından geçen dehşet anlarını anlattı. Komşu köpeklerinin ayakkabı ile oyununu izlediğini ifade eden Aydın, "O sırada köpeğin sahibi, hayvanlara oynaması için bir ayakkabı verdi. Daha sonra ayakkabı ile tutarak köpekleri sallamaya başladı. Ben de ne olur ne olmaz diye köpeklerden uzak duruyordum. Havada sallarken köpeğin bir tanesi yere düştü ve sersemledi. Ayakkabıları karıştırınca bana doğru yöneldi. Benim ayağımdaki ayakkabıya saldırdı. Onu ittim. İkinciye biraz daha büyük köpek geldi. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. İkisi birden saldırdı ve beni yerde sürüklediler. 5-6 kişi köpekleri alamadı ve beni yerde sürüklediler. Oğlum beni hastaneye götürdü" diye konuştu.

Ameliyat olduğunu ve 3 gün hastanede kaldığını ifade eden Yusuf Aydın, "Birkaç ay iş göremeyeceğim gibi duruyor. Köpeklerin şehrin merkezinde başı boş olmaması gerekiyor. Sahibi olduğu halde köpekleri sokakta tutuyor. Gören insanlar geri dönüyor. Biz uyardık ama sahibi, 'ısırmaz' dedi. Köpeklerin maskesi, ipi yok. Zabıta birkaç kez köpekleri aldı götürdü ama aşısı ve nüfus kağıdı var diye geri getirdi. Bundan önce birkaç kişiyi ısırdı, birkaç köpeği parçaladı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

kemal:

Adam eğer çevredekiler olmasa ölebilirmiş bu köpekleri besleyene ceza verilmeli

29
3
yanıtYanıtla
levent bagci:

pitbul bir kopek degildir vahsi bir hayvandir, avrupada bile alip olduruyorlar, biri bicak alipta oldurememiski su kopekleri

22
5
yanıtYanıtla
Pitbull:

Adamda Hak Etmiş İzleyeceğine Uzaklaş Ordan Sonuçta Bunlar Pitbull . s. sVe Bu Pitbulların Ülkeden Bertaraf Edilmesi Lazımmmm

15
10
yanıtYanıtla
ANTİPİTBULL:

BU PİTBULLLAR ÖNCE SAHİPLERİNİ YESELER NE SEVİNİRİM AHHH AHHHHH

20
4
yanıtYanıtla
RAMSAY:

SUÇ ADAM DA VAR AVAL AVAL KÖPEKLERİ İZLİYOR SANKİ FİLM ÇEVİRİYORLAR. . . .

13
11
yanıtYanıtla
YASAKLANSIN!!!:

BU KÖPEKLERİ BESLEMEK YASAKLANSIN. ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK BÜYÜK TEHLİKE ARZEDİYOR ALLAH KORUSUN. . . . MECLİS UYUMA BUNUN İÇİN BİR DÜZENLEME YAP.

20
4
yanıtYanıtla
Fb:

Aynı melo

11
7
yanıtYanıtla
levent bagci:

hahahahaha

yanıt0
yanıt0
ts1461:

melo kadar basına tas yagsın

yanıt0
yanıt0
adamın biri:

dayı köpekler dövüşürken basıp gitsene zoorla ısıttırdın kendini

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title