Haberler

Özcan Deniz'in Başarısı Kıvanç'ın Moralini Bozdu

Güncelleme:

Bu yıl reyting şoku yaşayan Tatlıtuğ'un morali, Özcan Deniz'in yeni dizisinin birinci olmasıyla alt üst oldu. Birinciliğe sevinen Deniz, "Pardon" yazarak gönderme yaptı.

Geçen sezon Star TV'nin 2 milyon TL ile transfer ettiği Kıvanç Tatlıtuğ, ilk dizisi 'Kurt Seyit ve Şura'yla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Ancak yurtdışı ve reklam anlaşmaları nedeniyle 26 bölüm yayın garantisi olan dizi, son olarak salı gününden perşembe akşamına alındı.

ÖZCAN DENİZ, KIVANÇ'IN MORALİNİ BOZDU

Tatlıtuğ'un dizisinin saatinde de Özcan Deniz'in yeni projesi 'Kaderimin Yazıldığı Gün' yayına başladı. Deniz'in dizisi 2. haftasında 1. sıraya yükelmeyi başardı. Kıvanç Tatlıtuğ'un keyfi, kendi dizisinin aylardır ulaşamadığı başarıya Özcan Deniz'in 2. bölümde ulaşmasıyla iyice kaçtı.

OLDUKÇA KEYİFSİZDİ

Çarşamba günü Tatlıtuğ, stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer'le Etiler'de görüntülendi. Bu sezon dizi için sakallarını kesen ve bıyık bırakan Tatlıtuğ'un keyifsiz hali dikkat çekti. Çıkışta trafik kurallarını hiçe sayan yakışıklı oyuncu ve sevgilisinin emniyet kemeri takmaması dikkat çekti. Gündüz Etiler'de vakit geçiren Tatlıtuğ, akşam ise Caz Festivali'nin açılış davetine katıldı.

ÖZCAN RAKİPLERİNE GÖNDERME YAPTI

Karagül'den ayrıldıktan 1 hafta sonra yayınlanan yeni dizisiyle zirveyi gören Özcan Deniz, seyircilere teşekkür etti ve "Pardon" yazarak rakiplerine gönderme yaptı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Özcan Deniz Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 8. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 19 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Meteoroloji 45 ili uyardı! Türkiye'de hangi illerde yağış var? İşte sarı kod verilen iller... Ülke puanına en çok hangi takım katkı yaptı? (2024) işte bu sene ülke puanına en çok katkı yapan takım! En iyi çay nasıl demlenir? Çayın güzel olması için ne yapmalı? HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA DURUMU: 20 Nisan İstanbul'da hava nasıl olacak? 23 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 23 Nisan'da ne oldu? 23 Nisan ne günü? 23 Nisan'da doğan ünlüler! 22 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 22 Nisan'da ne oldu? 22 Nisan ne günü? 22 Nisan'da doğan ünlüler! 21 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 21 Nisan'da ne oldu? 21 Nisan ne günü? 21 Nisan'da doğan ünlüler! 20 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 20 Nisan'da ne oldu? 20 Nisan ne günü? 20 Nisan'da doğan ünlüler! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! METEOROLOJİ'DEN SARI KODLU UYARI! | Hangi illerde uyarı verildi? Sarı kodlu uyarı nedir? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (30)

SEKER PARE:

kaderımın yazıldıgı gun ekıbıne canı gonulden basarılar dılıyorum

7
19
yanıtYanıtla
Sincap:

Kivanç kimki ? ? ? ? Ozcan Deniz deriz bizzz ! Kaslar kara, gôzler kara, yakisikli mi yakisikli, . . . . . Arap kizilarin geberdigi sahis ! Dunya geberiyoooo be Ozcan yakisiklima, Hollywood 18 kez istemis onu, canim cigerim Özcan''cigim 18 kez kabul etmemis, Hollywood kahrindan gebermis, . . . . . Vah vah, vah, . . . . . Milli yakisiklimiz !

7
15
yanıtYanıtla
hakan:

Kargaya yavrusu kusgun gorunurmus :) Ozcanin ahi gitmis vahi kalmis ulan

yanıt0
yanıt0
KIME NE:

ASIL SENIN AHIN GITMIS VAHIN KALMIS

yanıt0
yanıt0
...:

Kara kara kapkara diyon yani. :) Hay senin zevkine turp sikayim. :)

yanıt0
yanıt0
KENDAL:

SINCAPMISIN SIMBADMISIN NESIN BILMIYORUM AMA BENCE SEN EN IYISI ORMANA GIDIB BIRAZ KENDIN ICIN BI SEYLER BULUB YESEN DIYORUM YOK SANA ORMANDA YEM KALMAZ BENDEN SANA TAVSIYE

yanıt0
yanıt0
kivanc_fans:

cevabın saççmaa kıvanç özcanın yanından jet gibi geçerr

yanıt0
yanıt0
ODF CI:

asıl senın yazdıgın sacma kıvanc OZCANIN yanından haftalardır kayarak dusdugunun sahıdıyız kıvanc kendısı dusdugu yerden kalkamıyor bı yardım etsenız e ne demısler kendı dusen aglamaz unutmayın OZCAN 1 numara ve hep oyle bunu artık kabullenın kıskanc kıvanclılar

yanıt0
yanıt0
AZERI KIZI KEMALE:

AZERILERIN GOZ BEBEGI OZCAN HEP BIR NUMARA OLARAK KALIRSIN INSAALAH SENI CEKEMEYENLER PATLASIN ALLAH SENI TUM KOTU GOZLERDEN VE DE NAZARLARDAN KORUSUN AMIN BU ARADA BEN KIVANCMIDIR NEDIR ONU HIC BEGENMIYORUM ARKADAS AZERI HALKININ VE KAINATIN BIR TEK JONU VARSADA ODA OZCAN DENIZDIR OZCANI CEKEMEYENLERDE ARTIK BU GERCEYE KENDILERINI ALISDIRSALAR COKK GUZEL OLUR BENCE OZCANA DA TUM EMEYI GECEN ARKADASLARADA BASARILAR DILIYORUM AZERI HALKI ADINDAN SALI GUNUN TUM AZERI HALKI OLARAK SABIRSIZLIK BEKLIYORUZ SALI GUNU BULUSMAK UZERE GULE GULE HERKESE

5
6
yanıtYanıtla
serpil:

nerenizden uydururyorsunuz

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title