Haberler

Ozan Açıktan'ın Silsilesi Seyirciyle Buluştu

Güncelleme:

SEZONUN EN SARSICI FİLMİ İLE TANIŞMAYA HAZIR OLUN! BİR GECEDE DEĞİŞİR HER ŞEY!

BKM ve PToT yapımı "Silsile" filminin galası ünlü akınına uğradı.

Filmin galasına medya ve sanat dünyasının ilgisi büyüktü. Yılmaz Erdoğan - Belçim Bilgin, Tolga Çevik, Ezgi Mola, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ömer Faruk-İpek Sorak, Serdar Erener-Nil Karaibrahimgil, Tuğba Ünsal, Berrak Tüzünataç, Sermiyan Midyat, Şafak Pavey, Mete-Elif Horozoğlu, Ayşe Özyılmazel, Şebnem Bozoklu, Onur Baştürk, Yasemin Allen, Yiğit Özşener, Onur Ünlü, Janset, İlker Kızmaz, Neşe Sayles, Bülent Çolak, Şinası Yurtsever, Uğur Polat, Özge Özder, Doğukan Manço, Neslihan Yargıcı, Esra Dermancıoğlu, Batuhan Karacakaya galaya katılan ünlü isimlerdi. Begüm Birgören de sevgilisi İlker Kaleliyi gala gecesinde yalnız bırakmadı.

Yılın en iddialı ve sarsıcı filmi Silsile bir geceden sabahın ilk ışıklarına uzanan olaylar silsilesini Ozan Açıktan, Faruk Özerten ve Cem Akaş'ın kaleminden ve Ozan Açıktan'ın objektifinden beyazperdeye taşıyor.

Konukların tebriklerini kabul eden oyuncular ve geceye katılan isimler gösterimin ardından filmin kutlama partisinde eğlendiler.

Bir gecede her şeyin değiştiği, aşkın suça, suçun geceye karıştığı hikaye 7 Mart Cuma günü vizyona girecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nehir Erdoğan Belçim Bilgin İlker Kaleli Ozan Açıktan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title