Haberler

Ozan Açıktan'ın 'Silsile'si Seyirciyle Buluştu

Başrollerinde Nehir Erdoğan, İlker Kaleli, Tardu Flordun, Serkan Keskin ve Esra Bezen Bilgin’in rol aldığı “Silsile” filmi izleyiciyle buluştu.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, İlker Kaleli, Tardu Flordun, Serkan Keskin ve Esra Bezen Bilgin'in rol aldığı "Silsile" filmi izleyiciyle buluştu.

BKM ve PToT yapımı "Silsile" filminin galası Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleştirildi. Nehir Erdoğan, İlker Kaleli, Tardu Flordun, Serkan Keskin ve Esra Bezen Bilgin'in başrolünü paylaştığı filmin galası ünlü akınına uğradı. Filmin galasına Yılmaz Erdoğan - Belçim Bilgin, Tolga Çevik, Ezgi Mola, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ömer Faruk-İpek Sorak, Serdar Erener-Nil Karaibrahimgil, Tuğba Ünsal, Berrak Tüzünataç, Sermiyan Midyat, Şafak Pavey, Mete-Elif Horozoğlu, Ayşe Özyılmazel, Şebnem Bozoklu, Onur Baştürk, Yasemin Allen, Yiğit Özşener, Onur Ünlü, Janset, İlker Kızmaz, Neşe Sayles, Bülent Çolak, Şinasi Yurtsever, Uğur Polat, Özge Özder, Doğukan Manço, Neslihan Yargıcı, Esra Dermancıoğlu, Batuhan Karacakaya ve çok sayıda kişi katıldı. Begüm Birgören de sevgilisi İlker Kaleli'yi gala gecesinde yalnız bırakmadı.

Konukların tebriklerini kabul eden oyuncular ve geceye katılan isimler gösterimin ardından filmin kutlama partisinde eğlendiler.

Yılın iddialı yapımları arasında gösterilen Silsile, bir geceden sabahın ilk ışıklarına uzanan olaylar silsilesini Ozan Açıktan, Faruk Özerten ve Cem Akaş'ın kaleminden ve Ozan Açıktan'ın objektifinden beyazperdeye taşıyor. Bir gecede her şeyin değiştiği, aşkın suça, suçun geceye karıştığı hikaye 7 Mart Cuma günü vizyona girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Serkan Keskin Nehir Erdoğan Belçim Bilgin İlker Kaleli Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

gizem kologlugizemklogluuxxgr@hotmail.com:

super film super super!!hele tardu flordun!offf eridim eridim! mutlaka izleyin kacirmayin vizyondayken buyuk perdede izlenir bu yuksek gerilim filmi ama hic kasmamislar o guzel hersey olmasi gerektigi gibi ve cok surukleyici.turk sinemasinda farkli ve olmasi gereken bir ilk tad!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title