Haberler

Özal'ın Ölümüyle İlgili Davada Levent Ersöz Beraat Etti

Güncelleme:

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili davanın 1 numaralı sanığı Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz beraat etti.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin davada sanık, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün beraatına karar verildi.

Ergenekon Davası'nda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören tutuklu sanık emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün video konferans yöntemiyle son savunması alınmıştı.

SUÇLAMALARI REDDETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin hakkında açılan davaya değinen Ersöz, gizli tanık Selçuk'un beyanları üzerine dava açıldığını belirterek, "20 yıllık zaman aşımına bir gün kala bana 'Turgut Özal'ı önceden planlayarak zehirlemek süretiyle öldürttü' denilerek kamu vicdanında kabul görmeyen ve kamu vicdanını yaralayan bir dava açılmıştır. Bunun neresi hukuk, bunun neresi adalettir" ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Üniversitesi Levent Ersöz Turgut Özal Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

metin ÖZAT Mobil-ANDROID:

Bursa jandarma sosyal tesislerinde sizin posta askerinizdim komutanım. sizi iyi tanıdığım için suçlu oldugunuza hiçbir zaman inanmadım. gözümüz aydın büyük komutan.

6
7
yanıtYanıtla
iş adamı:

TURGUT ÖZAL BU ÜLKEYE FAYDALI İLERDE YAPTI AMA KENDİSİNE FAYDASI OLMADI AİLESİ ONU REZİL ETTİ HATTA ÖLÜNCE BİLE MEZARIN DA RAHAT YATIRMADILAR AHMET ÖZAL ÖLÜDEN NASIL YAG ÇIKARILIR ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ

4
3
yanıtYanıtla
RIFKI:

AHMET ÖZAL BABASI SAYESİN DE HALA DEVLETTEN ÇALIŞMADAN MAAŞ ALIYOR

yanıt0
yanıt0
Serkan:

Ne olacak şimdi adam aylarca sanık sandalyesinde oturdu. Bu manevi zararın tazmini gerekmezmi

3
4
yanıtYanıtla
deli dumrul:

bazı gerzekler suçluydu adalaet nerede diyor. adalet arıyorsanız RTEAKPKK ya karşı çıkın hukuku savunun adalet gelir her gazetecinin yazdığına inanıyorsanız geçin arşivlere bakın. dün ne demişler sonra ne demişler şimdi ne diyorlar. hukuk bitti son demleri yakında tek kanun umarım orman kanunu olur. . .

7
0
yanıtYanıtla
Anlayın Artık:

Bu ülkede seksenden buyana özellikle de doksandan sonra sürekli ayrı devletçi işbirlikçi kürtçülük ve sömürülme geliştiğine göre; doksandan sonra toplumun genel olarak Kürt Türk olarak kutuplaştırılmaya ve çatıştırılmaya;Türki kesiminde islamik ve laik olarak kutuplaştırılmaya ve çatıştırılmaya çalışılmasının, buna engel görünen kürdi ve Türki kökenlilerin ama öldürülerek ama başka şekillerde etkisiz hale getirlmesinin, doğuda halkı devlete düşmanlaştırıcı Irkçı kürtçülere özendirici politikaların izlenmesinin arkasında ve üstünde;bu politikaların yürütülmesinde çoğunlukla kendini üstün sanan çapsız milliyetçi Türkler kullanılmış olsa da Sömürgen Batı Bloku ile İşbirlikçisi Derin Kürdistancılar vardır.

1
2
yanıtYanıtla
66 yzgtMobil-IOS:

Adalet yerini buldu diye düşünüyorum,,, suçsuz insanları yıllarca ceza evinde yatırdılar,,

1
2
yanıtYanıtla
coşkun:

Gizli tanık. . Gizli soruşturma. . . Açık koğuşturma. . . İddia makamı savcı ne demiş özet olarak'' Gizli tanık çelişkili ifade veriyor(Yalancı)'' Şimdi bu gizli tanığı kim ve nasıl yargılayacak. . ??Bu gizli tanık ibreti alem için NE CEZA ALACAK. . ?? Merakla bekliyoruz. . ???

1
0
yanıtYanıtla
senarist:

Hiç bir şey değil insanların giyimine veya sakalına bakarak sınıflara ayıran ve bunu bile o insanın ölmesi için doğal bir neden olarak sayanlar var. . . Gerçekten ruh sağlığımız toplum olarak iyi değil. . Kin ve nefret suçuyla ilgili kısa film çekeceğim ve senaryoda kesinlikle internetteki yorumlardan etkilenen bir genci anlatacam. . . Çünkü kin ve nefret bu yorumlara bakarak oluşan bir hastalık bence. . . Bu ne tahammülsüzlük be ne fanatiklik holiganizm seviyesinde. . . Bu kadar kutuplaştırıldık. . Korkuyorum artık burdaki yorumları yazan benimle aynı odayı paylaşan mesai arkadaşlarım mı ? komşum mu ? güvensizlik iyice artıyor bu nasıl bir travmadır

1
0
yanıtYanıtla
Nühü:

Ben hukuk denen şeyin ne işe yaradığını daha çözemedim 20 sene olmuş yahu, hemde önemli bir isimle alakalı dava. Çüş yani.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title