Haberler

Oyuncu Ege Aydan 'Kuzenim' Dediği Genç Kadınla Öpüşürken Yakalandı

Güncelleme:

Ege Aydan'ın geçen temmuz ayında görüntülendiği ve "Kuzenim" dediği genç kadının sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Çiftin arasında 31 yaş fark var.

Ege Aydan, kendisinden yaşça küçük aynı genç kadınla önceki gün Karaköy'de görüntülendi. 56 yaşındaki Aydan'ın "Kuzenim" dediği kadınla öpüşmesi dikkat çekti.

GAZETECİLERE ALDIRMADILAR

İkili, daha sonra sarmaş dolaş objektiflere yakalandı. Karaköy'de kahvaltı yapan sevgililer, sonrasında birbirlerine sarılarak yürüyüş yaptı. Ege Aydan'la gizemli sevgilisi gazetecileri fark edince objektiflere aldırmadan yürümeye devam etti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ege Aydan Karaköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Zaza -62:

18 yaşını geçmiş mi ikisi de? Geçmiş o zaman size ne ilişkilerinden?

16
7
yanıtYanıtla
MardinliMobil-IOS:

Hadi bunuda eleştirin bu adam dindar olsa ve helalinden evlense yobaz dersiniz veya sapık.!!!

11
8
yanıtYanıtla
-mobilWeb@haberler.com:

ulan buna nasıl mide dir arkadaş ya hangi akla mantık ya bu kızın yaptığı

14
2
yanıtYanıtla
HATİC:

KIZIN SUÇU NE BULDUN KILLI SABUNLUK ADAMDA

14
1
yanıtYanıtla
Asabi:

Kaç yaşına gelmişsin hala hangi ilişkinin peşindesin?Bir ayağın çukurda azrail arkanda kol geziyor haberin yokkk. Torunun yaşındaki kızla çıkmaya utanmıyormusun. Merak etme o kızda senle çıkmaya meraklı değil ama işte paranın gözü kör olsunn. . .

14
1
yanıtYanıtla
x personmobilWeb@haberler.com:

demekki kendisi de dogru bulmuyo ki kuzenim demis,madem dogru bulmuyosun daha ne diye cocugun yasta birisiyle ask yasiyorsun.Bence bir insan yasadigi ve yaptigi herseyin arkasinda aslanlar gibi durmali

10
2
yanıtYanıtla
sibel:

24lük genç kadın ne buldu bu adamda anlamadım, Ege Aydan''a da yakıştıramadım, sanatçısın örnek ol

12
0
yanıtYanıtla
AZRAiL,DEN MESAJ VAR...?:

artist ve müzisyenleri ve onlari seyredenleri, , cehenneme ücretsiz olarak en güvenli bir sekilde götürüp yerlerine teslim ediyorum. . !!

8
3
yanıtYanıtla
HOCA:

ALLAH İSLAH ETSİN BOYLE ARSİZLARİ DUA AMİN''''

7
2
yanıtYanıtla
Para..mobilWeb@haberler.com:

Kendine yakıştıran...... ancak kuzen, arkadaş,komşu kızı felan filan..... Hem “ Utanıyorsun “ hem de Yalan söylüyorsun Amca.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title