Haberler

Ankara'da Otomobil Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Güncelleme:

Ankara'da bir otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Başkent'te bir otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Ankara'nın Sincan ilçesi 12. Cadde üzerinde bulunan Tunahan Parkı önünde meydana geldi. İddiaya göre, Adil C. (22) yönetimindeki 06 D 9283 plakalı otomobil 12. Cadde üzerinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda sağa sola savrulan otomobil, park önündeki kaldırımda yürüyen 4 yayaya çarptı ve parkın içerisindeki koşu pistinin üzerinde durabildi. Olayda Deniz Otlu (34), oğlu 4 yaşındaki Doğan Efe Otlu, kızı İrem Melisa Otlu (9) ile Mustafa Öztürk (14) ağır yaralandı.

Kazayı gören çevre sakinleri yaralılara ilk yardım için koşarken olay yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdılar. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaldırımda yaptı. İlk gelen ambulans, minik Efe'ye yaptı. Daha sonra gelen ambulans da oğlunun hemen yanında yatan ağır yaralı anneye müdahale etti. Yaralılar ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Sincan Koru Hastanesi ile Lokman Hekim Sincan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kazada, Doğan Efe Otlu'nun kaldırıldığı Lokman Hekim Sincan Hastanesi'nde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazaya neden olan sürücü Adil C. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title