Haberler

Otomobil Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Küçükçekmece'de otomobil çalan 2 şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı.

Küçükçekmece'de otomobil çalan 2 şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, 2 gün önce saat 05.30'da Küçükçekmece Yenimahalle Sali Tamcı Sokak üzerinde meydana geldi. İki şüpheli, Nuhi Erol'un 5 gün önce 60 bin TL'ye aldığı aracı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, şapkalı iki kişi park halindeki aracın yanına gelerek etrafı gözlüyor. Çevrede kimsenin olmadığından emin olan zanlılardan biri, elindeki sert cisimle otomobilin sağ ön kapısının camını kırıyor. Yine bir süre etrafı kontrol eden zanlı aracın içerisine girerken, diğeri ise dışarıda kalarak gözcülük yapmaya devam ediyor. Otomobilin içerisine giren hırsızlık zanlısı yaklaşık 2 dakikalık uğraşın ardından da aracı çalıştırıyor. Bunun üzerine gözcülük yapan diğer şüpheli de otomobile biniyor. 2 kişi daha sonra da otomobille birlikte hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Yeni aldığı otomobilinin çalındığını fark eden Nuhi Erol, durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, 2 hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Yenimahalle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title