Haberler

Ötenazi Kararı Alan Brugge Taraftarı, Son Kez Yeşil Sahaya Çıktı

Güncelleme:

Belçika ekiplerinden Club Brugge taraftarı olan Schoonbaert, ötenazi kararı aldı. Kızıyla birlikte sahaya çıkan taraftara, 20 bin kişi gözyaşlarıyla veda etti.

Tedavisi mümkün olmayan bir hastalığın pençesinde olan ve bu nedenle ötenazi kararı alan fanatik bir Brugge taraftarı, sırf takımını son bir kez daha izleyebilmek ve o stadın havasını soluyabilmek için, zehirli iğneyle hayatına son verileceği ötenazi kliniğindeki ölüm randevusunun tarihini erteledi.

KIZIYLA YEŞİL SAHAYA ÇIKTI

Beşiktaş'ın 12 Mart'ta çıkacağı Jan Breydel Stadı'na 7 yaşındaki kızı Dina ile birlikte gelen Lorenzo Schoonbaert (41), Club Brugge'ün Mouscron-Peruwelz'e karşı oynayacağı maçı izledi ve ertesi gün de zehirli iğneyle 'uyutuldu'.

Tribünleri hınca hınç dolduran 20 bin kişinin duygu yüklü vedasıyla neye uğradığını şaşıran Lorenzo Schoonbaert, kızıyla birlikte bir süre stadın çimlerinde gezinerek taraftarlara el salladı.

20 YILDA 37 AMELİYAT

Son 20 yıl içinde 37 ameliyat geçiren ve doktorların "Artık yaşayamaz" dediği Lorenzo, kendisini 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' pankartlarıyla karşılayan taraftarları görünce, "Bu kadar dokunaklı bir veda beklemiyordum" dedi.

TAKIMI 3-0 KAZANDI

Maçı kızıyla birlikte izleyen ve takımının 3-0 galip gelmesiyle belki de son arzusuna kavuşan Lorenzo, gözünde yaşlarla, "Son hayalim de gerçek oldu. Artık huzur içinde ölebilirim. Kutlamayı cennetten yapacağım" dedi.

MAÇIN ERTESİ GÜNÜ ZEHİRLİ İĞNEYLE "UYUTULDU"

Maçtan 1 gece sonra ailesi Facebook'tan bir açıklama yaparak, Lorenzo'nun yaşamına, ötenazi kliniğinde zehirli iğne ile son verildiğini duyurdu.

Açıklamanın sonunda, Lorenzo'nun bütün Brugge taraftarlarına şükranlarını sunduğu belirtilirken "Herkese çok teşekkür ederim. ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" şeklindeki mesajına da yer verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Belgesel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (74)

VedatmobilWeb@haberler.com:

sanki adam ölmeyi çok arzu etmiş cahil cahil konuşmayın. şu müslüman ayaklarını da bırakın

19
25
yanıtYanıtla
......mobilWeb@haberler.com:

bunlarda iman yok Allah korkusu yok insan nekadar aci çekerse çeksin böyle bişey yapamaz yapanda cehennemlikdir

21
22
yanıtYanıtla
Ne farkederMobil-IOS:

Allah günahlarını affetsin, kimseyide böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın inşallah. Kendi babamı biliyorum o hayatı ailesini çocuklarını çok seven, bizden 1 gün ayrı duramayan, her gece üstümüz açıldmı diye gezinip duran babacım. 46 yaşında kanser oldu eriyip bitti. Acılarından bir gün kendini camdan atmaya çalışırken yakaladık:(( ağladı bırakın beni dayanamıyorum diye. Aradan geçti 20 sene hala gözümün önünde. Kimse bilmeden görmeden yaşamadan kimsenin acısına yorum yapmasın lütfen. ALLAH KİMSEYE O ACILARI ÇEKTİRMESİN. DUA EDİN. ALLAH HERKESİ ISLAH ETSİN.

35
0
yanıtYanıtla
DünyalıMobil-IOS:

Kişinin çektigi acıları bilmeden abuk subuk yorumlar yazmayın, 37 defa ameliyat olmuş dile kolay, yok gavurmuş bilmem neymiş gibi yorumlar yazan kişinin aptallığını belirtiyor

25
7
yanıtYanıtla
el aksa:

seni sıcak bir ortam beliyor koçum, kanseri veya ne olursa olsun hastalığı veren Allah tır, hastalığı iyileştiren de yine Allah tır. Türkiye den bir örnek, adam zengin, kanser olmuş Amerika falan tedavi derken kurtulmuş. İlk işi de karıyı boşamak olmuş, kadına sen kanserken bana bakmadın diyo, haklı da olabilir neyse, 1 ay sonra trafik kazası küt gitti. Vadeye engel yoktur, ne bir an önce ne de bir an sonra, ötenazi intihardır, sonucunu cehennemde ödeme riskin yüksek, zaten hristiyanlar giremeyecek cennet e . karşı çıkanlar da öldüklerinde görecekler başlarına ne gelecek.

16
16
yanıtYanıtla
o adam:

En bilindik 3 tane islami siteye baktım. üçü de ötenazi haramdır diyor. Dini olaylar hakkında herkes yorum yürüyüyor atıp tutuyor. kardeşim bunun da bir bilimi var. 27 kere ameliyat olmuş o yüzden yapabilir de ne demek. kendi kafana göre ictihat mı üretiyorsun. haram haramdır. peygamberimizin verdiği hükümler var. aç bak ondan sonra konuş.

23
7
yanıtYanıtla
LeonmobilWeb@haberler.com:

Otenazi intihardan hic bir farkı yoktur ve dinen intihar günahtır Allah cani ne zaman alacağını bilir Kula bırakmaz

23
6
yanıtYanıtla
asem:

ah be kardesim bu zaman a kadar yasadin aci tatli her neyse, bundan sonrada cocugun icin sonuna kadar yasamaliydin. zaten gitmesende ecel gelip seni bulacakti birgun, neden insanlar kendi yasamlarina son veriyorlarki, bu amansiz bir hastalik olsa bile sonuna kadar yasamali insan. allahin verdigi cani birtek allah alir.

22
5
yanıtYanıtla
SEA WOLF:

kendi olumunu istemek gunah ama musluman olmak isteyenin pipisini kes sonra ayrilmak isteyenin kafasini kes ama bu sevap tabi yersen

7
20
yanıtYanıtla
))):

GEBER

0
25
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title