Haberler

Osmaniye'de Otomobil Takla Attı 2'si Ağır 3 Yaralı

Osmaniye'de otomobil takla attı: 2'si ağır 3 yaralı OSMANİYE'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla attı.

Osmaniye'de otomobil takla attı: 2'si ağır 3 yaralı

OSMANİYE'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Dün saat 16.00 sıralarında Toprakkale İlçesi'nden Osmaniye'ye giden 23 yaşındaki Ramazan Hançer yönetimindeki 31 KE 573 plakalı otomobil, iddiaya göre Adana-Osmaniye Karayolu'nun hastane kavşağında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Yaklaşık 25 metre sürüklenen araç, yolun sağ tarafındaki beton elektrik direğine çarptıktan sonra kanala düştü.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, kurtarma, ve polis ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilden yaralı olarak çıkartılan sürücü Ramazan Hançer ile aynı yaştaki arkadaşları Muhammet Turtur ile Enes Karaçam ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan durumu ağır olan Muhammet Turtur Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne, Enes Karaçam ise Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Toprakkale Karaçam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title