Haberler

Osmangazi Belediyesinden Keles'e Park

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, kardeş ilçesi Keles'e modern bir park yaptı.

Osmangazi Belediyesi, kardeş ilçesi Keles'e modern bir park yaptı.

Keles'te mahalle aralarında belediye tarafından yapılan ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkların büyüklere hitap etmemesi üzerine devreye Osmangazi Belediyesi girdi. Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan hem çocukların, hem de büyüklerin vakit geçirebileceği bir park yapılması için yardım istedi. Bu talebi geri çevirmeyen Osmangazi Belediyesi hemen çalışmalara başlayarak Keles'e güzel bir park kazandırdı.

Cuma Mahallesi Ethem Yaman Caddesi'nde atıl durumda bulunan alanın çevre düzenlemesi yapıldı. Büyükler için spor aletleri, çocuk oyun grupları, oturma bankları ve kamelya  yapıldı. Bunun yanında istinat duvarları çekilerek ışıklandırma yapıldı. Parka gelmek isteyenler için alternatif yol da açıldı.

1 dönüm alana yapılan park Keles'in en büyük parkı oldu. Parka vatandaşlar "Osmangazi Kardeşlik Parkı" adını verdi.

Parkın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Biz 2008 yılında Keles Belediyesi ile kardeş belediye olduk. Buraya çocukların hoşça vakit geçireceği bir park yapmak istedik, fakat büyüklerin de kullanabileceği  fitness aletleri koyduk. Bizler Osmangazi'de bu tür parkları çok yapıyoruz. 109 mahallemiz var, her  mahallelerimizde 2-3 tane park var. En çok talep edilen fitnes aletlerini parklara koyuyoruz. Her yaşta insan bunları kullanıyor, spor yapıyor. Bu bir ihtiyaç. Keles'e hayırlı olsun "dedi.

Başkan Dündar, açılışta çocuklara topaç dağıttı. Keles Bellediye Başkanı Süleyman Kaynak ise Dündar'a Keles bebeği hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Süleyman Kaynak Mustafa Dündar Keles Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title