Haberler

Osman Pamukoğlu: Türkiye'de 8-10 Milyon Kürt Var

Güncelleme:

Son günlerde askerlere sivil bir vaziyetteyken yapılan saldırılarla Twitter hesabından açıklama yapan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türkiye'de 8-10 milyon arası Kürt vatandaşının yaşadığını belirtti. 2015 seçimleri için de umutlu olduğunu belirten Pamukoğlu "Seçim yaklaştığında neler olacağını herkes görecek" dedi.

"KÜRTLER PKK'YI DESTEKLEMİYOR"

"Ben Hakkari'yi çok kısa zamanda temizledim. Şuanda yerleri de belli kampları da belli. Gideceksin alacaksın" diyen Pamukoğlu, Kürtlerin PKK'yı desteklemediğini belirterek "Türkiye'de 8 - 10 milyon Kürt vatandaşı var. PKK silahlı baskısına rağmen bunların partisi ancak 3.5 milyonunun oyunu alabiliyor" ifadelerine yer verdi.

İşte Pamukoğlu'nun açıklamaları;

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Osman Pamukoğlu Twitter Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (98)

MURAT:

senin kürtlerle derdin nedir???? 8-10 milyon veya 30-35 milyon sen neyin derdindesin , ne yapacaksın?? sayı az ise yok mu edeceksin???

34
25
yanıtYanıtla
KARDEŞMİYİZ ?:

OYLAR HEPARA. VATANI MİLLETİ SEVEN EN ÖNEMLİSİ GERÇEK ATATÜRK ÇÜ OLANLAR OY VERSİN DİĞERLERİNİ İSTEMİYORUZ GELİR GELMEZ GÜNEYDOĞUYA OHAL İLAN EDİP KAZIMA İŞLEMİNE BAŞLAYACAĞIZ KÜRTLERLE SORUNUMUZ YOK FAKİR KÜRTLER TESPİT EDİLİP EV VE İŞ VERİLECEK AMA PKK YA DESTEK VERENLERİDE TESPİT EDİP İDAM EDECEĞİZ. YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ !

34
17
yanıtYanıtla
Kobani:

sadece benim dedemin 11 çocuğu var 300 tane torunu var istanbulda.

9
38
yanıtYanıtla
MARDİN DERİKLİ:

HAHA GÜLESİM GELDİ GERÇEKTEN 8-10 MİLYONMUŞ :)) EN AZ 40 MİLYON KÜRT WAR OSMAN :)) SENİ BAŞBAKAN YAPALIM SEN GİT TEMİZLE KENDİNE GÜVENİYORSAN

26
21
yanıtYanıtla
PIRSUS li:

tavukoglunu takmayin sadece istanbuldan bahsediyor. kürdistani hesap etmiyor, o. :)))

20
26
yanıtYanıtla
ÖMER:

kafatasçılığı sevmem ama en az 23 milyon kürt var bu ülkede . işinize gelmiyor doğruları söylemek ve yazmak

24
21
yanıtYanıtla
batmanlı orhan:

türkiyede 25 milyon kürt var hadi ondan vazgeçtik senin mitinginde neden 8 bilemedin 10 insan yok yoksa kimse sana inanmıyormu :) shipsiz

15
27
yanıtYanıtla
ZAZA:

Seyit Rıza, devlete yazdığı mektupta ''''şayet hükümet, hizmet ve sakatimizden şüphe ederse abavu ecdadınızın eskiden geldikleri Yukarı Türkistan, Horasan vilayetine bütün mensubini aşiretimizle hicret etmeğe himmet buyursun'''' diyerek Zazaların ana yurtlarının yukarı Türkistan, Horasan olduğunu belirtmiştir. . . Zazaların büyük bir bölümü bu gerçeği bilmektedir. Ancak, Osmanlı''dan bu yana devletin ve şartlanmış halkın, Zazaları Kürt görmesinin, Zazaları Kürtlüğe itmesinin, bölücü çevrelerin Zazaların Kürtleştirme propagandaları karşısında önlem alınmamasının, Devlet''in Zazaları yalnız bırakmasının tabii bir sonucu olarak, bir kısım da olsa Kürtlüğü bir üst kimlik olarak benimseyen bir grup Zaza mevcuttur. . kÜRTLER DE SAYILARINI ARTIRMAK İÇİN SİYASİ PROBOGANDALARLA ZAZALARI ASİMİLE ETMEK İÇİN ÇOK ÇABALAMAKTADIR.

10
32
yanıtYanıtla
tuşratta:

türkler çekik gözlüdür moğol ırkıdır. türkiyede 100 bin türk çıkmaz. türkçülük yapanların hepsi ya balkan ya kafkas kökenlidir. pamuk osman senin karına bile sözün geçmez

14
26
yanıtYanıtla
baran:

3, 5 milyon azmi geri zekali?

13
25
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title