Haberler

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, mazabatasını alarak görevine başladı.

Ortahisar Belediye başkanı İsmail Genç mazabatasını alarak görevine başladı. Genç yaptığı ilk açıklamada: "30 Mart artık benim için geride kaldı. Ortahisar'da herkesin başkanı olarak 5 yıl hizmet yapacağız" dedi.

MHP'den Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Genç, Ürgüp Adliyesinde Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Çelebi Yılmaz'dan mazbatasını alarak görevine başladı. Genç daha sonra yaptığı açıklamada, kendisine ve partisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti. Genç, "Ortahisar Beldesine bir birinden güzel projeleriyle hizmetler yapacağız. Ortahisar'a yakışan güzel projelerimizi belediye meclis üyeleriyle birlikte hayata geçireceğiz. Hemşehrilerime günün 8 saati değil günün 24 saatinde hizmet etmek için geldim. Ortahisar'da herkesin başkanı olarak 5 yıl hizmet yapacağız. İnşallah Ortahisar'ı bir dünya kenti olma yolunda daha da iyi noktalara getirmeye çalışacağız. Bizim beldemizde dünyanın her yerinden yerli ve yabacı insanlar var. Kardeşliği, barışı, dostluğu görmek isteyenler Ortahisar'lı hemşehrilerimi mutlaka görmeliler" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Ortahisar Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title