Haberler

Orhan Gencebay, Akil İnsanlık'ı Bıraktı

Güncelleme:

Sağlık sorunları yaşadığını belirten Orhan Gencebay, 'akil insan' heyetinden ayrıldığını açıkladı.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Orhan Gencebay'ın 'akil insan' olarak devam edip etmeyeceği tartışmalarına son noktayı koydu. Gencebay, Eyüboğlu'na akil insan görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

İşte Eyüboğlu'nun yazısındaki o kısım;

"Yürüyüş yapmak ve biraz da kar fotoğrafı çekmek için otelden çıktıktan birkaç dakika sonra baktım Orhan Gencebay Sevim Emre, Ece Erken'le annesi, Kenan Erçetingöz'le eşi Gül, güneşin tadını çıkarıyorlar bir cafenin önünde.

Çay kahve içip sohbet ettik epeyce...

Hamile olan Ece Erken, oğlunun dünyaya gelmesine daha 3.5 ay kaldığını söyledi. Orhan Gencebay'la sohbetimiz ise kendi deyimiyle 'çöken' müzik sektörü üzerineydi. Müzik dünyasındaki birçok sanatçının layıkıyla toplanmayan ve dağıtılmayan telifler yüzünden zorda olduğuna dikkat çeken Gencebay, şunları söyledi:

'Sanatçısını yaşatamayan bir millet, sanatını yaşatamaz. AB üyesi 8 ülkenin telif yasalarını tercüme ettirdim. Tam 950 sayfalık bir doküman çıktı ortaya. Çok fark var aramızda. Bu farkların giderilmesi lazım. Müziğin meslek birliklerinin başkanlarıyla ilk toplantımızı yaptık, devamını da getirip, bir çıkış yolunu bulmamız şart.'

"ELİMDEN NE GELİRSE YAPACAĞIM AMA..."

'Orhan Baba' müzik sohbetinin sonunda şöyle ilginç ve yeni bir bilgi de verdi bana: 'Biliyorsun' Akil İnsanlar'dan biriydim. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun 'Akil İnsan'larla yaptığı toplantıya sağlık gerekçesiyle iştirak etmemiştim. Bundan böyle ülkem için elimden ne gelirse yine yapmaya hazırım, ama 'Akil İnsan' olarak değil."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Orhan Gencebay Ali Eyüboğlu Ece Erken Milliyet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (38)

DALI:

SIMDI AKLIN BASINA GELDI , ORHAN EFENDI .

32
3
yanıtYanıtla
SEZOOO:

ETEK GİYEN KADİR DARISI BAŞINA, BELKİ ADAM OLURSUN.

24
10
yanıtYanıtla
zekai:

akil sagligi yerine gelmege baslamis :))))))))

22
7
yanıtYanıtla
ramazan:

oda dogru yolu buldu, darısı kadir efendiye.

20
7
yanıtYanıtla
SEZOOO:

ERDOĞANIN YALANI BİTMEZ ORHAN BABA SEN KENDİ İŞİNE BAK. MİLLETE KAZIK ATIP YALAN SÖYLEMEYİ HUY HALİNE GETİRMİŞ BUNLAR.

22
4
yanıtYanıtla
isyankar:

senin gibi bir adamın zaten orda bir işi olmamamlıydı orhan gencebay dinlerim şimdi işte

18
6
yanıtYanıtla
AsterixMobil-IOS:

Ne babası ulan bu şerefsiz şam babası oldu böyle sanatçı olmaz olsun.

15
8
yanıtYanıtla
halkMobil-ANDROID:

napalım şimdi. .akilsiz kalicaz. .yandik

18
4
yanıtYanıtla
HAİN BABA:

PEHHH AKİLLİ OLMAYI BIRAKMIŞMIŞ ÇOKTA TIN HAİN BABA SENDEN OLSA OLSA ETEKLİ DUBA BABASI OLURDU ZATEN

9
11
yanıtYanıtla
oha bemobilWeb@haberler.com:

Sen üzerine düşeni yaptın Allah razı olsun..şimdi sıra gençlerde gönlünü ferah tut.bu soytarıların lafına bakma..

11
9
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title