Haberler

Ordu 2 Çocuğunu Kurtarıp Yanarak Ölen Anne ve Baba Toprağa Verildi

Rize'nin Pınarbaşı Köyü'nde çıkan yangında 2 çocukları son anda kurtaran ancak, yaşamlarını yitiren Erdal ve Ayşe Ergin çifti bugün memleketleri Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'nde son yolculuklarına uğurlandı.

Rize'nin Pınarbaşı Köyü'nde 30 yaşındaki Erdal Ergin ile eşi 25 yaşındaki Ayşe Ergin, çocukları 4 yaşındaki Eylül ve 4 aylık Ecemnur ile birlikte oturdukları 2 katlı evde dün sabah yangın çıktı. Alevler içinde kalan evin alt katında pencereden bağırarak yardım isteyen anne ve baba kızlarını pencerenin demir parmaklıkların arasından yardıma gelenlere vererek kurtarılmasını sağladı. Köylüler, iki çocuğu alıp bölgeden uzaklaştırırken anne ve baba dışarı çıkamayınca yanarak öldü. İki çocuğunu kurtaran ancak kendileri hayatını kaybeden Ergin çifti, bugün memleketleri Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi ardından çiftin cenazeleri Çaybaşı İlçesi İlküvez Mahallesi'ndeki evlerine getirilerek yakınlarından helallik alındı. Daha sonra İlküvez Mahallesi Asak Camii'nde Erdal ve Ayşe Ergin için öğleleyin cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı ardından çiftin cenazesi Asak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Ergin Çaybaşı Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (3)

mustafa yavuzmobilWeb@haberler.com:

Allah cc kur ân kerim söyle buyurdular me alan yangında ölen şehit tir eminiz ki bu kardeşlerimiz de şehit olarak hakka gittiler Allah cc gani gani rahmet eylesin inşallah nur içinde yatirsin inşallah

2
0
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

bunun günahı doğuda elektirigi kaçak kullananlar insanlar bu kanı bozuklar yüzünden elerktige 10 kat daha fazla para veriyorlar..hiç doğuda sobadan zehirlenen duydunuzmu ben duymadım neden çünkü hepsi kaçak kullanıyor

2
0
yanıtYanıtla
E.K:

RABBİM MEKANLARINI CENNET ETSİN İNŞALLAH KALAN YAVRULARADA SABIRLAR İHSAN ETSİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title