Haberler

On Yıl Muhtarlık Yaptı Kalbine Yenik Düştü

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde ikamet eden ve yaklaşık on yıl muhtarlık görevi yapan 76 yaşındaki Kamil Koruoğlu, kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Gökçebey ilçesine bağlı Bakiler köyünde 1989 ve 1999 yılları arasında köyün muhtarlığını yapan Kamil Koruoğlu isimli vatandaş önceki akşam evinde rahatsızlanarak ambulans ile Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Koruoğlu geçirdiği kalp ve yüksek tansiyon sonucu hastanede hayatını kaybetti. Daha sonra Cenazesi Gökçebey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastane morgundan alınan Koruoğlu'nun cenazesi Yenimahalle'deki evinin önüne getirilerek burada Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Ardından helallik alındı. Cenaze evinin önünden kaldırılırken eşi tabutun üzerine yatarak bir süre gözyaşlarına hakim olamadı. ardından Hayatını kaybeden Koruoğlu'nun cenazesi Gökçebey Ulu Camisi'ne getirildi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Bakiler Köyü Aile mezarlığına defnedildi. Cenazesine Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve eski GMİS Başkanı Ramis Muslu yakınları,sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Kamil Koruoğlu'nun yakın komşusu olan Ahmet Ali Akkıraç, kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Kamil Koruoğlu'nun geride çok iyi işler yaptığını ifade ederek, "Komşum dün öğlen namazını kıldıktan sonra çarşı da kendisini gördük. Alışverişini yapmış ve geziyordu. Sonra evine istirahate çıkıyor. Akşam 18.30 gibi rahatsızlanıyor. Hastaneye kaldırılıyor. Hastanede kalple beraber yüksek tansiyonla kaybediyoruz. Bakiler köyünde 1989-1999 yılları arasında 10 sene iki devre muhtarlık yaptı. Kendisi 1976 senesinde kendimizin su sıkıntısı vardı. Su belirli bir yere kadar aktı, sonra kendi imkanlarınca yardımseverlerden para toplayarak suyu mahallemize getirdi. Yol ve asfalt gibi durumları yerine getirdi ve yaptı. Çok yardımcı olan bir insandı. Benim en yakın komşumdur. Her Cuma günleri bizi çağırır çay içmeden göndermezdi. Hal ve hatır soran bir ağabeyimizdi, kaybettik" diye konuştu. Koruoğlu evli ve üç çocuk babası olduğu kaydedildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Zonguldak Gökçebey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title