Haberler

Ardahanlı Öğretmenlerin Klibi Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Ardahan'da Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürlüğü'nün organizesi ile kentteki öğretmenler tarafından hazırlanan, 'Öğretmen İçin Çal Ardahan' klibi izlenme rekorları kırıyor.

Ardahan'da görev yapan çeşitli branştaki öğretmenler, 'Doğa İçin Çal' sloganıyla Türkiye'nin birçok yöresinden sanatçıların seslendirdikleri klipleri örnek alarak, 'Benim Adım Öğretmen' adlı şarkıya klip çektiler.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çıldır Gölü sahili ile başlayan klipte Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi'nin akordiyon, Müzik Öğretmenleri Serdar Çevik'in saz, Berat Demirkıran'ın flüt, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Onur Akbulut'un gitarla eşlik ettiği 'Benim Adım Öğretmen' şarkısını Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Çevik, Müzik Öğretmenleri Dilek Sağlam, Sevilay Sanlı, Duygu Cambay, Berat Demirkıran, Uğur Uğurlu, Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi, Sınıf öğretmeni Meltem Demirci, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Erdoğan Arslan, Kimya Öğretmeni Naciye Asya Erbaş, Fizik Öğretmeni Nesrin Arslangörür, Okul Müdürü Osman Erdem seslendirdi. Ardahan'ın tarihi ve turistik mekanlarında çekilen 4.49 dakikalık klipte yer alan şarkının söz ve müziği Aysel Cihan Karaman, düzenlemesi Cansel Tanrıverdi, Mix Mastering ise Onur Akbulut'a ait şarkı, öğretmenler günü programında sürpriz çalışma olarak söylendi. 'Öğretmen İçin Çal' şarkısı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

SÖZ VE MÜZİK ÖĞRETMENLERE AİT

Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu, "Şarkının sözü de müziği de öğretmen arkadaşlarımıza ait. Öğretmenlerimiz hem çaldı hem de söyledi. Klibi çekilen 'Benim Adım Öğretmen' şarkısını ülkenin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimize armağan ettik. Öğretmenlerimiz ciddi bir çalışmalarının ürünü olarak güzel bir projeye imza attılar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Ardahan Çıldır Çal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (61)

SEMİH BAHAR (AĞRI ):

PEKİ HİÇ KİMSE ARDAHANIN EĞİTİMDE SINIFTA KALDIĞINDAN BAHSEDİYORMU, BEN AĞRI HAMURDAN SEMİH BAHAR, 8 YIL ARDAHANDA KALDIM VE GÖREV YAPTIM, ARDAHANA GELEN ÖĞRETMENLERİN HEPSİ GÜNÜNÜ GÜN EDİP NASIL KAÇMANIN PEŞİNDEYDİLER, O YÜZDEN SINAVLARDA TÜRKİYE ORTALAMASI OLARAK HEP SONLARDA YER ALDI, ŞİMDİ BURADA ÖĞRETMENLER KALKIP ARDAHAN İÇİN SÖYLÜYORUZ DEMESİNLER, ARDAHANDA EĞİTİM SIFIR, YETER ARTIK DOĞU ÇOCUKLARI DA BATIDAKİ EĞİTİMİ GÖRSÜN, BATIDAKİ ÇOCUKLARLA YARIŞABİLSİN, YETER.

35
6
yanıtYanıtla
ardahanlı:

ardahan da teror yokk olmazda ögretmenler rahat kı bızım ınsanımız guney dogugıbıdegıl

18
7
yanıtYanıtla
Ordu:

Hiç samimi gelmedi o yüzden yarısına kadar bile dinleyemedim çok kötü.

2
21
yanıtYanıtla
S.K:

Çok duygulandım harikasınız. Ellerinize yüreğinize sağlık

20
0
yanıtYanıtla
hayal:

1400 tl zammı kaptılar bizde sıngle mı yapsak ?

3
16
yanıtYanıtla
ERDOĞAN ÖĞRETMEN-İST.:

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM, EMEĞİNİZE SAĞLIK , SÜPERSİNİZ. . . . . .

17
0
yanıtYanıtla
trex:

tırttttttttttttttt

2
14
yanıtYanıtla
Kocunma Mobil-IOS:

Sesinize emeğinize sağlık memleket hasretimizi giderdiniz

15
1
yanıtYanıtla
KÜRT AKADEMİSYEN(ağrı):

MAŞALLAH ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞLER FAKAT KEŞKE TURKİYE GENCİ DESELERDİ BURDA BİLE AYRIMCILIK GORUYORUZ HAKİKATEN UZULDUM

9
7
yanıtYanıtla
E12:

Gercekden muthıs bu vatan boyle ınsanlara ıhtıyacı var. Ogreten ıyı olursa ogrencıde ıyı olur !!!

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title