Haberler

Öğretmen Servisi ile Yolcu Otobüsü Çarpıştı: 2 Ölü 11 Yaralı

Güncelleme:

Nevşehir'de öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Nevşehir'de sabah saatlerinde 50 LE 354 plakalı öğretmenleri taşıyan servis ile Aksaray yönüne giden 50 ER 203 plakalı yolcu otobüs çarpıştı. Kazada biri öğretmen 2 kişi ölürken 11 kişi yaralandı. Kazayı haber alan öğretmenlerin yakınları olay yerinde kazaya karışan otobüse saldırdı.

TIR'A ÇARPMAMAK İÇİN...

Kaza Nevşehir- Aksaray karayolunun 10'uncu kilometresinde saat 07.30'da meydana geldi. İstanbul- Nevşehir seferini yapan 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü, akaryakıt istasyonundan kontrolsüz çıkan TIR'a çarpmamak için direksiyon kırdı. Karla kaplı yolda sürücünün kontrolünü yitirmesiyle karşı şeride geçen otobüs, Acıgöl İlçesi'nin Tokaç Köyü'ne öğretmenleri ve yolcuları götüren 45 yaşındaki Mustafa Şahin yönetimindeki 50 LE 354 plakalı minibüse çarptı.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ İLE ANA SINIFI ÖĞRETMENİ ÖLDÜ

Kazada minibüs şoförü Mustafa Şahin ile Tokaç Köyü İlkokulu ana sınıfı öğretmeni 25 yaşındaki Halime Eryılmaz ölürken, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu minibüsteki yolcularla otobüsteki yolculardan 11 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

KAZAYI HABER ALDILAR, OTOBÜSE SALDIRDILAR

Kaza sonrası Nevşehir-Aksaray karayolu trafiğe kapanırken kazayı haber alan öğretmenlerin yakınları kısa sürede olay yerine gelip kazaya karışan yolcu otobüsüne saldırdı.
Öfkeli vatandaşları kaza yerinde önlem alan jandarma ekipleri önlemeye çalıştı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kapanan karayolu araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

ADANA'DA DA TIR'LA YOLCU OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 15 YARALI

Edinilen bilgiye göre, Sivas-Hatay seferini yapan ve içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu Hamit Şimşek yönetimindeki 58 HD 111 plakalı otobüs, Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi D-400 Karayolu'nda bir deponun kapısına yanaşan Ahmet Avcı yönetimindeki 01 P 2386 plakalı sunta yüklü TIR'ın kasasına arkadan çarptı. Kazada, çarpmanın etkisiyle TIR'ın kasası devrildi suntalar yere döküldü. Yolcu otobüsünün ise ön tarafında ağır hasar oluştu.
Haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Otobüste sıkışan 2 aylık evli şoför Hamit Şimşek ve ön camdan fırladıktan sonra otobüsün altında kalan Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencisi Zeynep Dönmez hayatını kaybetti.

ARACI MUAVİN Mİ KULLANIYORDU

Yaralanan 15 yolcu ise Can-Kur ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Otobüs sürücüsünün uyuklaması nedeniyle kazanın gerçekleştiği tahmin ediliyor. Ayrıca, sürücünün dinlenmeye çekildiği muavinin ise aracı kullandığı ileri sürüldü.

FACEBOOK'TA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Hamit Şimşek'in, geçtiğimiz 13 Temmuz'da, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı kaza sonrası hurdaya dönen bir TIR'ın fotoğrafını, "Özendiğin hayat buysa, al senin olsun" notuyla paylaşması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir İstanbul Aksaray Acıgöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (19)

ekvatorcu:

atama bekleyen öğretmenler sevınmıstır. onlara yer açıldı. baska turlu ıs bulamazlardı. acı ama gercek

3
80
yanıtYanıtla
GÜLCAN:

ALLAH rahmet eylesin . RABBİM yaralılara şifa versin inşallahhh

38
0
yanıtYanıtla
misafir:

ALLAH rahmet etsin yaralilara acil sifalar dilerim

23
0
yanıtYanıtla
ayhan:

allahım sen kalanlara yardım eyle

21
0
yanıtYanıtla
özgür:

Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin inşallah

17
0
yanıtYanıtla
yasinMobil-ANDROID:

yukarıda olayın acı resimleri altta da gülümseyen reklamların görüntüleri ...!

16
0
yanıtYanıtla
özdiyarbakırlı21 ibrahim:

ölenlere ALLAH tan rahmet , yaralılara acil şifalar diliyorum. başınız sağ olsun kardeşler. DİYARBAKIRDAN SELAM VE DUA İLE. . . .

12
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

ALLAH RAHMET EYLESİN

12
0
yanıtYanıtla
ankaralı:

her şeyde eğitim ve bilgi eksikliği malesef dıkkat

11
1
yanıtYanıtla
öğretmen:

sürücü kurslarında eğitim verilmiyor teorik ve direksiyonderslerine eğitim fakültesi mezunları girmiyor kebapçı matbaacı muhasebeci taksi şöförü ambulans şöförü ev hanımıvb bir çok kişi sürücü kurslarında derslere giriyor öğretmen diye kursiyerlere yutturuluyor milli eğitim bakanlığı kursları denetlemiyor medya kuruluşları bu konuya ağırlık vermediği içimtrafik kazaları daha çok artış gösterecektir

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title