Haberler

Tutuklu Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kolunda Jandarma ile Kıldı

Güncelleme:

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kadir Baş'ın tutuklu babası Aydın Baş, özel izinle katıldığı cenaze töreninde kolunda jandarmayla namaz kıldı.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden 18 yaşındaki Emre Nacak, 15 yaşındaki Kadir Baş ve 15 yaşındaki Salih Mertcan Gedik gözyaşları arasında toprağa verildi. Cezaevinden özel izin olarak oğlu Kadir Baş'ın cenazesine katılan baba Aydın Baş, jandarma eşliğinde oğlunu son yolculuğuna uğurladı. Jandarmanın cenaze namazında da Baş'ın kolundan ayrılmadığı görüldü.

KUTLAMA DÖNÜŞÜ KAZA YAPTILAR

Geçen Cumartesi gecesi Sinop'ta yaptıkları doğum günü kutlamasının ardından Samsun'un Bafra İlçesi'ne dönerken Çetinkaya mevkiinde 35 KA 0751 plakalı otomobilin lastiğinin patlaması sonucu takla atıp hayatlarını kaybeden sürücü Emre Nacak, Salih Mertcan Gedik ve Kadir Baş, bugün gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Galip Öztürk Anadolu Lisesi öğrencisi Kadir Baş ile Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencisi ve doğum günü kutlanan Salih Mertcan Gedik'in okul arkadaşları ile Emre Nacak'ın yakınları, Bafra Kaşıkçı Camii'ndeki cenaze namazına katıldı.

JANDARMA NAMAZ SIRASINDA DA KOLUNDAN ÇIKMADI

Kadir Baş'ın başka bir suçtan cezaevinde bulunan babası Aydın Baş da özel izinle oğlunun son yolculuğunda yanında oldu. Geniş güvenlik önlemleri alınarak cezaevi aracıyla Kaşıkçı Camii'ne getirilen baba Aydın Baş'ın bitkin olduğu gözlendi. Jandarmaların namaz sırasında da kolundan çıkmadığı Aydın Baş, oğlu Kadir Baş'ın tabutuna son kez baktı. Kılınan namazların ardından cenazeler araçlara götürülürken hayatlarını kaybeden gençlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Emre Nacak'ın babaannesi Teslime Nacak "Yavrum beni bırakıp nasıl gidersin. Ben sana doymadım" diye feryat ederken, halası Arzu Nacak ise "Kurban olurum ben sana. Götürmesinler seni bir yere. Ben senin hasretine dayanamam" diyerek ağıt yaktı.

3 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Emre Nacak ve Salih Mertcan Gedik'in cenazeleri Asri Mezarlık'ta, Kadir Baş'ın cenazesi ise Balıklar Mahallesi Karaaslan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan kazada yaralanan 3 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Baş Samsun Bafra Aydın Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

sevgi yıldırım:

İşte askeriyeyi insanlar bu yüzden sevmiyor bu hareketler yüzünden düşman oluyor

54
27
yanıtYanıtla
anqaralıı:

yazıklar olsun size yaa . bir babanın en acı ve en zor durumu dur . kesinlikle kacmaz yani ve yapılan davranısa bi bakın. .

17
18
yanıtYanıtla
Vanli:

Terbiyesizlik resmen. .

16
15
yanıtYanıtla
empatiMobil-ANDROID:

bilmeden askere laf atanlar. siz adamın hangi suçtan içeri girdiğini, daha önce firara teşebbüs edip etmediğini biliyor musunuz??? bekara eş boşamak kolaydır. sorumlu siz olsanız demir kafesten çıkarmazsınız adamı.

26
5
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

Oraya getirildiğine dua edecek.Jandarma görevini yapıyor. Hapse girmeden önce hesabını iyi yapacak adam vururken hırsızlık yaparken yaktığı canlari dusuneceksin.Askerin suçu ne ?

26
4
yanıtYanıtla
TÜRK:

AYIP BE AYIPPPPPP YAZIKLAR OLSUN

6
20
yanıtYanıtla
kışşşş:

ulan hıyarlar jandarma gelmesin demiyoruz bari arka saflarda dursa yine takip edebilir

12
12
yanıtYanıtla
kışşşş:

hıyar jandarma ayakkabı kutularında paraları götürenleri yakala bu adama biraz saygınız yokmu bırakın cenaze namazını rahat kılsın

13
9
yanıtYanıtla
fatihin askerleri:

Asker kaçmasını engellemek için değil, kendisine bir zarar vermesin diye kolundan tutuyor. Evladını kaybetmiş bir babanın o anki psikolojisini kimse bilemez. Kafasını şiddetle bir duvara vursa, askerlerin askerliği bitmez.

3
18
yanıtYanıtla
ali:

apoya bile bole muamele yok. cenazedenmi kaçacak adam he yer asker görmüyonuzmu

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title