Haberler

    Oğlunu Neden AK Parti'den Aday Yaptın?

    Güncelleme:

    Zaman yazarına öyle bir soru sordu ki...

    AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Ali Bulaç'ın AK Parti ve ABD ile ilişkisi üzerine yazdığı yazıyı sert dille eleştirdi.

    "AK Parti bir ABD projesidir" diyen Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç'a AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan cevap verdi. Bülent Turan, Ali Bulaç'a 2011 yılında AK Parti'den milletvekili aday adayı olan oğlunu sordu.

    BU SAVRULMUŞLUĞU İBRETLE TAKİP EDİYORUZ

    Sabah'ta yer alan habere göre Bülent Turan, şunları söyledi:

    "Ali Bulaç düşüncelerine önem verilen muhafazakar camianın kıymetli bir ismidir. Yazdıklarıyla geniş bir kitlenin düşünce dünyasında iz bırakmıştır. Fakat son zamanlarda kaleme aldığı yazılarda gözlemlenen savrulmuşluğu ibretle ve hüzünle takip ediyoruz. Bu savrulmanın bildiğimiz, bilmediğimiz gerekçeleri vardır mutlaka.

    Yalnız AK Parti'nin kuruluşunu bir "ABD Projesi" olarak nitelemek yakışıksızdır. AK Parti sadece ve sadece milletin projesidir. Hatta milletimiz bu projeyi daha parti kurulmadan gündemine almıştır. Adeta millet, Recep Tayyip Erdoğan'a talimatla partisini kurdurmuştur.

    CEMAAT ABD'NİN YENİ BİR PROJESİ MİDİR!?

    "One minute" çıkışını yapan, tüm dünya sessizken Birleşmiş Milletler'in yapısını sorgulayan, "Dünya 5'ten büyüktür" diyen bir liderin partisine "Amerikan Projesi" demek akla ziyandır, haksızlıktır.

    Ali Bulaç yazısında AK Parti'nin kuruluşunda bir "Amerikan Projesi" olsa da mevcut durumda milletin istikametinden gittiğini söylüyor. Öyleyse, milletin partisi AK Parti'ye savaş açmış, kendisinin de desteklediği cemaat ABD'nin yeni bir projesi midir!?

    OĞLUNU NEDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI YAPTIN?

    Kaldı ki, bu sözüm ona projeyi Ali Bulaç niçin 13 yıldır gizlemiştir! Ayrıca niçin gizli kapaklı kurulan bir proje olduğunu iddia ettiği AK Parti'den oğlu M.F.B 2011 yılında İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı olmuştur. Bunu sorgulamak en doğal hakkımız değil midir?"

    Kaynak: Aksam.com.tr / Güncel

    Ali Bulaç Ak Parti İstanbul Ak Parti Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title