Haberler

Ofspor, Üçüncü Koray Kurt'u Arıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'un kadrosunda bulunan adı ve soyadı Koray Kurt olan iki oyuncunun altışar gol atarak başarılı olmaları Başkan Olcay Saral'ı üçüncüsü için arayışa soktu Saral: "Başka Koray Kurt bulursak alacağız. Onların başarısı diğer Koray Kurt'ların da önünü.

SELÇUK KILIÇ - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'da ad ve soyadları Koray Kurt olan iki futbolcunun da başarılı olması, başkan Olcay Saral'ı üçüncüsü için harekete geçirdi.

Sakarya doğumlu 31 yaşındaki büyük Koray Kurt, futbola Akhisar Belediyespor'da başladı. Çanakkale, Bandırma ve Bergamaspor'da oynayan Koray Kurt, sezon başında Ofspor'a transfer oldu.

Futbola Dardanelspor'da başlayan 25 yaşındaki Küçük Koray Kurt ise Adana Demirspor, Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor ve Keçiören'de forma giydikten sonra sezon başında Ofspor kadrosuna dahil edildi.

Futbol sahalarında ender görülen aynı takım içindeki isim ve soyisim benzerliğinin karışıklığa neden olduğu takımda oyuncular, yaşlarına göre ayırt ediliyor.

Futbol maçlarında ve takıma ilişkin haberlerde ise basın mensupları da aynı yöntemi uyguluyor.

Altışar gol kaydettiler

En son ligde 2-1 kazandıkları Tavşanlı Linyitspor maçında attıkları gollerle takımımın galip gelmesini sağlayan Büyük ve Küçük Koray Kurt, attıkları altışar golle ligde takımlarının başarısında önemli rol oynadı.

Forvet oyuncusu Büyük Koray Kurt, Fethiyespor, Körfez İskenderunspor, Bayrampaşa, Tavşanlı Linyitspor maçlarındanda birer, Aydınspor 1923 maçında 2 gol attı.

Orta saha oyuncusu Küçük Koray Kurt ise Yeni Malatyaspor ve Aydınspor 1923, Keçiörengücü, Tavşanlı Linyitspor maçlarında birer, Körfez İskenderunspor maçında da 2 gol kaydetti.

- "Koray Kurt'lar iyi futbolcu çıktı"

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  sezon başında teknik direktörleri Tolgay Kerimoğlu'nun kendisinden Koray Kurt'u istediğini anlatarak,  "Biz de 'Yanlış olmasın ikisini de alalım' dedik ve ikisini de aldık" diye konuştu.

Futbolculara birçok kulüpten teklif geldiğini ifade eden Saral,  kulüplerinin belli hedeflerinin olduğunu ve o hedefler doğrultusunde ilerlemek isteriklerini söyledi.

Özellikle basın mensuplarının golleri yazarken iki oyuncuyu karıştırdığına dikkati çeken Saral, bu oyuncuların performansından memnun olduklarını kaydetti.

"Başka Koray Kurt da bulursak alacağız" diyen Saral, "Onların başarısı diğer Koray Kurt'ların da önünü açtı. Çünkü Koray Kurt'lar iyi futbolcu çıktı" ifadesini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Olcay Saral Sakarya Ofspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title