Haberler

Ödüllü Yönetmenin Gönlünü Başbakan Aldı, Sendikacı Yumruk Attı

Güncelleme:

Başbakan katıldığı kısa film ödül töreninde ödül alan yönetmenin sitem etmesi üzerine gönlünü alırken yönetmen gecenin sonunda yumruklu saldırıya uğradı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı Hak-İş'in "Emek" konulu kısa film ödül töreninde ödül alan Yönetmen Suat Eroğlu gecenin sonunda bir Hak-İş üyesinin yumruklu saldırısına uğradı. Olaydan önce Eroğlu kürsüde "Keşke filmimi izleseydiniz." diye sitem etti, Davutoğlu gönlünü aldı.

ARINÇ'A SİTEM

Davutoğlu'nun katıldığı ödül töreninde yapılan konuşmaların ardından Eroğlu'na ödülünün Davutoğlu tarafından verileceği açıklandı. Bu sırada 12 dakikalık kısa filmde ekrandan izletilmeye başlandı. Filmin bitiminde söz alan Yönetmen Eroğlu "Ben 2 saat boyunca burada konuşmaları dinledim. Keşke siz de 12 dakikalık filmimi izleseydiniz" dedi ve salonda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a sitemini iletti.

DAVUTOĞLU SAKİNLEŞTİRDİ

Bunun üzerine tekrar söz alan Davutoğlu, "Ben 2 aydır ilk kez çocuklarımla evde yemek yiyecektim, senin sanatına duyduğum saygıdan dolayı buraya geldim. Sen oturarak izlemeyi teklif ettin, ben ayakta kalmayı tercih ettim. Bu ülkenin başbakanı olarak benim sanatına gösterdiğim saygı ülkenin gösterdiği saygıdır" ifadelerini kullandı. Bu sözlerle Eroğlu'nu sakinleştiren Davutoğlu daha sonra törenden ayrıldı.

GECE YUMRUKLA BİTTİ

Davutoğlu'nun ayrılmasının ardından Bülent Arınç da kürsüye çıktı ve Eroğlu'na yanıt verdi. Eroğlu'nun sahneye kolunun kaldırarak çıktığını anımsatan Arınç, "El kaldırarak slogan atarak... Bunlar geride kaldı. Ben sözlerin altında kalmayacaktım. Emeğe saygı diyerek sayın başbakanımız ifade etti. Çocuklarıyla yemek yemek yerine buraya geldi" dedi. Eroğlu bu konuşmaların sonrasında dışarıda kuliste arkadaşları ile konuşurken Hak-İş üyesi olduğu belirtilen bir misafir yanına gelerek "Siz, taksimci o. çocukları" diyerek burnuna yumrukla vurdu. Şoka giren Eroğlu ödülü iade etmek istediğini arkadaşlarına iletti. Gelişmeler üzerine dışarıya çıkan Hak-İş üyeleri ise Eroğlu'nu da alarak içeriye girdiler. Yumruk atan misafirin ise önce salonda oturduğu, sonra hızla uzaklaştığı görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Bülent Arınç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (9)

gariban:

yumruk atan utlaka bir akp canakcisidir

13
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

sanat akp ye 10 gömlek fazla gelir , zaten fazla geldiği için de yumrukla cevap verilmiş. .

4
7
yanıtYanıtla
galip:

taksimciler vatanına sahip çıkan insanlar, yumruk atan zat ise akp nin yalakası ve önünde duran vatan hainidir

3
7
yanıtYanıtla
mevlut dinçer:

sanat anlayışınıza yazıklar olsun ! bu ülkenin yeni özgür bagımsız yönetmenleri olamaycak mı hiç? serefsizler yuzunden kimse cesaret edemeyecek mi film yapmaya ? bitmicek misiniz lan siz.

4
4
yanıtYanıtla
sizde vurun:

bu yobazlara bi dayak atamadiniz herifler heryerde dayak istiyor özelliklede b. arinc

1
6
yanıtYanıtla
zaza:

sanatiniza tukureyim sizin amerikan soytarilari

2
4
yanıtYanıtla
z3ban1:

gariban siz gezi amerıkan uşakları hıc degışmeyeceksınız ama sizide adam edecez zor olsada

2
2
yanıtYanıtla
hak-iş=:

akp

2
1
yanıtYanıtla
BAY KARA:

Avatar ağacı bizden sorulur!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title