Haberler

Öcalan'ın Sekretarya İçin İstediği 5 İsimden 2'si Belli Oldu

Güncelleme:

İmralı'da oluşturulması planlanan sekretaryada yer alması planlanan 5 PKK'lı mahkumdan 2'sinin isimleri netleşti.

Çözüm sürecinde İmralı'da oluşturulması hedeflenen sekretaryada yer alması planlanan 5 PKK'lı mahkûmdan 2'sinin ismi ortaya çıktı.

ORTADOĞU VE CEZAEVİ SORUMLULARI

PKK'nın eski "Ortadoğu ve Suriye" sorumlusu Ömer Hayri Konar ile örgütün cezaevi sorumlularından Nasrullah Kuran'ın İmralı'ya nakledilmesi istenen 5 kişi arasında yer aldığı öne sürüldü.

ÖCALAN'A EN YAKIN İSİMLER ARASINDA

PKK, 2000-2002 yıllarında Suriye ve Lübnan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde etkin olabilmek için yeni bir yapılanmaya gitmiş; süreci, Ömer Hayri Konar yürütmüştü. Öcalan'a en yakın isimler arasında yer alan Konar, Suriye'de yakalanarak Türkiye'ye teslim edilmişti. Öcalan'ın, İmralı için istediği diğer ismin ise PKK'nın cezaevi sorumlularından Nasrullah Kuran olduğu belirtildi. Cezaevlerindeki PKK'lıların Kuran'ın gönderdiği talimatlara göre hareket ettiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye İmralı Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (130)

HÜSEYİN YEŞİLBAŞ:

ALLAH''TAN BİR TEK ŞEY İSTİYORUM;EVLATLARIMIZI ŞEHİT EDENLERE, TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYENLERE VE BUNA SEBEP OLANLARA AYNI EVLAT ACISINI NASİP ETSİN.

60
26
yanıtYanıtla
1001Mobil-IOS:

Akpkk

43
39
yanıtYanıtla
kesin çözüm öneri yorum:

apoyu affedin ve yüce Türk Milletinin arasına salın. !!!!!

59
21
yanıtYanıtla
SERKAN:

VAY GÜZEL ÜLKEM NE HALE GELDİ ŞU HALE BAK.

52
26
yanıtYanıtla
halimizi özetli yorum:

Kartallar karganın diline düştü;çakallar arslanın peşine düştü;hainler bölmenin derdine düştü;uyan eyy TÜRKİYEM derin uykudan. . . !!!

44
33
yanıtYanıtla
ardaMobil-ANDROID:

Dünün katilleri bugün muhatap alınır oldu.30.000 insanın katilini önce 'Sayın' yaptılar, sonrada 'lider'.yazıklar olsun.

53
21
yanıtYanıtla
.m@m.m:

Ne diyon sen gerizekalı

yanıt0
yanıt4
TİMUR:

ARKADAŞLAR HEP DİYORUM YİNE DİYECEĞİM BU SAYFALAR PKK SEMPATİZANI HAİNLERİN MEKANI OLMUŞ MİNİMUM ON YADA ONBEŞ CİVARI GÖREVLENDİRİLMİŞ HAİN VAR BURADAN CIKMAYIP YAZILARA TOPLU BEĞENİ VE TURUNCUYA BASIYORLAR O NEDENLE YAZILARI BEĞENİLERİ CİDDİYE ALMAYIN AYNI ŞEKİLDE NİCKLERİDE

32
30
yanıtYanıtla
şaşkınn:

yuhhh diyorum başka da birşey diyemiyorum bu nedemek oluyor doğru bildiklerimiz yanlış yanlış bildiklerimiz doğru bu nasıl bir çelişki biz nereye gidiyoruz yazıklar olsun

42
18
yanıtYanıtla
yilmaz güney:

koca devlet ne hale geldi cok yazik tüüüh ya ne günlere kaldik

26
34
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title