Haberler

Obama'ya Sürpriz Çıkış: Kız Arkadaşıma Dokunma!

Güncelleme:

ABD'de kıskanç bir erkek arkadaş, ABD Başkanı Barack Obama'ya kız arkadaşına dokunmamasını söyledi.

Erkeklerin, kız arkadaşlarını kıskanmaları ve biraz dayılanmaları şaşırtıcı bir şey değil ama dayılanılan kişi ABD başkanı olunca işin rengi değişiyor. Bu hafta ABD'de Şikago'da Başkan Obama bir kadının yanında oy kullanırken kadının erkek arkadaşı başkana şaka yollu "Kız arkadaşıma dokunma." dedi.

ERKEK ARKADAŞI ADINA ÖZÜR DİLEDİ

Başından aşağı adeta kaynar su dökülen kadın Başkan Obama'dan özür dilerken erkek arkadaşını mazur görmesini rica etti. Neyse ki durumun komikliğinin farkında olan Obama gülerek "İşte ortada hiçbir sebep yokken siyahi bir kardeşimin beni utandırmasına örnek" şeklinde cevap verdi.

OBAMA, KISKANÇLIKTAN ÇATLATTI

Ardından kadına olayı arkadaşlarına anlatırken erkek arkadaşının ne kadar salak olduğunu ve neyse ki başkanın sorun etmediğini söylemesini önerdi. Ancak Obama bu kadarıyla yetinmedi. Patavatsız erkek arkadaşa nispet yapmak için kolunu kadının omzuna atıp yanağına ufak bir öpücük kondurdu ve şöyle dedi: "Bana bir öpücük ver ki o da ağzına dolasın. Asıl şimdi kıskançlıktan çatlıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Barack Obama Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (5)

zaza:

ben uyumaya gidiyorum :)))

2
3
yanıtYanıtla
MKA:

Bizde de bir tane ''başkan'' var. Doğrudan emir vererek öldürülmesine vesile olduğu küçük çocukları ağzına dolayarak, devletin partiler üstü en üst makamından kirli siyaset yapmakla meşgul.

1
3
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

kimsin ZAZA:)

2
1
yanıtYanıtla
21 BELA:

kimsin zaza:)

2
1
yanıtYanıtla
21 BELA DİYARBAKIR:

bende diyarbakırlıyım muşa selam :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title